Pazar, Aralık 12, 2021

Metin2 Oyundan Çıkarken Çıkışı İptal Etme Nasıl Yapılır?

Metin2'de ESC'ye basıp "Çıkış" veya "Oyun Sonu" yaptığınızda 3 saniye sonra veya 10 saniye sonra oyundan çıkmış olursunuz. Fakat bu 3 saniye içinde aklınıza bir şey gelmiş olabilir ve oyundan çıkmak istemeyebilirsiniz. İşte bu durumda çıkışı iptal etme imkanınız mevcuttur. Oyunda 3 farklı yöntemle çıkışınızı iptal edebilirsiniz. Şimdi sizlere bu 3 farklı yöntemi anlatalım.






Öncelikle oyundan çıkış yapmanın 2 türü var. İlk olarak ESC tuşuna basıyoruz. Ardından yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi eğer "Çıkış" butonuna basarsanız oyun CH seçme alanına gider. Yani CH değiştirmek için Çıkış butonuna basmalısınız. Eğer oyunu tamamen kapatmak isterseniz "Oyun Sonu" butonuna basmanız gerekmektedir.

Şimdi tam çıkış yaparken çıkışı iptal etmenin yöntemlerini anlatalım.

Oyunda Çıkış Yapıldığı Zaman Çıkışı İptal Etme 1. Yöntem:


Oyunda tam çıkış yaptığınızda çıkışı iptal etmek isterseniz ilk yöntem olarak pot kullanabilirsiniz. Yani çıkışınızın iptal edilmesini istiyorsanız pot kullanın. Pot kullandıktan sonra aşağıdaki gibi "Çıkışınız iptal edildi." uyarısı gelir ve oyunda kalırsınız. Dediğimiz gibi pot kullanırsanız çıkış işleminiz iptal olur.



Oyunda Çıkış Yapıldığı Zaman Çıkışı İptal Etme 2. Yöntem:


İkinci yöntem ise skill yani yetenek kullanımı yapmaktır. Oyundan çıkış yaptığınızda bu çıkışı iptal etmek istiyorsanız hava kılıcı, öfke vb. gibi yetenekleri kullanabilirsiniz. Yetenek kullandığınızda çıkışınız iptal edilir.




Oyunda Çıkış Yapıldığı Zaman Çıkışı İptal Etme 3. Yöntem:


Diğer bir yöntemimiz ise slotlara vurmaktır. Yani çıkış yaptığınızda bu çıkışı iptal etmek için canavarlara vurursanız çıkışınız iptal olur. Mesela aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Yongbi çölünde oyundan çıkış yaptık. Çıkışımızı iptal etmek için örümceklere vurduğumuzda çıkışımız iptal edilmiş oldu.



Elbette daha farklı yöntemler de vardır. Fakat Metin2'de en popüler çıkış iptal etme yolları bunlardır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder