Pazar, Ağustos 23, 2020

Medcezir Sunucusunun Yeni İsmi Ne Oldu? Medcezir Hangi Server İle Birleşti?

 Metin2'de geçtiğimiz hafta yapılan bir diğer sunucu birleştirmesi Medcezir sunucusu için olmuştur. Peki Medcezir hangi sunucuyla birleşti ve yeni ismi ne oldu şimdi ona bakalım.





Medcezir'in yeni adı Dayanışma olmuştur. Yani Dayanışma + Medcezir sunucuları birleşerek Dayanışma serverı olmuştur. Aslında Dayanışma sunucusu sabit kaldı diyebiliriz. Sadece Medcezir'deki oyuncular ve itemleri Dayanışmaya aktarılmıştır.

  • Medcezir + Dayanışma = Dayanışma
  • Medcezir sunucusu ==> Dayanışma olmuştur.

Artık Medcezir sunucusu Dayanışma serverına taşınmıştır diyebiliriz. Medcezir'deki oyuncular Dayanışma sunucusuna girerek oyuna devam edebilirler. Oyuna girildiğinde itemler ve karakterler tekrar eskisi gibi duracaktır. Depodaki ve envanterdeki itemlerin hepsi nesne markete eklenecektir. Nesne marketi açarak eski sunucudaki itemlerinizi yeni servera aktarabilirsiniz.

Ayrıca yeni serverda karakterinizin ismi de sıfırlanmış olur. Yeni bir isim belirlemeniz gerekiyor. Dilerseniz eski nikinizi alabilirsiniz, tabii dolmadıysa.

Sw birleştirilme hakkındaki tüm bilgilere buradaki "https://board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?thread/614749-arkada%C5%9Flar-evdekal-ayy%C4%B1ld%C4%B1z-dayan%C4%B1%C5%9Fma-medcezir-birle%C5%9Fiyor/" siteden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler iyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder