Cumartesi, Ekim 17, 2020

Metin2 Artı Basma Taktikleri Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar diğer yazımızda sizlere + basma oranlarını göstermiştim. Bu yazıda ise + basarken uygulayacağınız taktiklerdir. Taktiklerin %100 tutacağı doğru değildir fakat düz + basmanızdansa bu taktikler daha işinize yarayabilir.





 

İlk olarak itemi demirciye koyduğunuzda evet hazır yazan yerde bekleyin. Sonrasında hayır a basıp tekrardan itemi demirciye koyun ve 3 kere hayır a basın. 4. koyduğunuzda evet e basın ve bu + basma oranınızı önemli şekilde etkiler.


İkinci olarak çok acele işiniz yoksa günde bir kere + basabilirsiniz. Yani ilk gün +4 e kadar oranlar fazla olduğundan basın, ikinci gün +4 itemi + 5e, üçüncü gün +5 itemi +6 ya böyle böyle + 9 a kadar günde 1 kere basın. Bu işlemde önemli şekilde + basma oranınızı arttıracaktır.


Bunlara ek olarak bir başka yöntemlerde mevcut mesela üzerinizdeki tüm itemleri çıkartıp deneyebilirsiniz. Son olarak itemi demirciye koyduktan sonra evete 3 4 saniye basılı tutup elinizi çekin bu da binevi şans verir :). Söylediğim taktiklerin %100 tutma gibi bi kuralı yoktur ama düz basmanızdan daha etkili sonuçlar vereceğine eminim.

Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

2 yorum:

  1. Ya hocam böyle şeyler yok bu bir oyun kodlarla işliyor Metin2 Wiki de çoğu itemin + kaça basarken başarı oranları yazıyor böyle hurafelere yayma lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam zaten bunlar alternatif + basma yöntemleri. Mesela ch1 de laglı yerde + basılacağına ch3 lagsız kimsenin olmadığı yerde + basmak daha avantajlı olabiliyor. Elbette şans da var ama diğer faktörler de %1 bile olsa etkili bence. Aslında bunlar sadece totem diyebiliriz :) yoksa oyunun içeriğiyle alakası yok tabii ki.

      Sil