Cuma, Mart 15, 2024

Metin2 Happy Hour (Mutlu Saatler) Ne Zaman, Hangi Günler, Ayda Kaç Kere Geliyor?

Metin2'de Happy Hour zamanları oyuncular tarafından beklenen günler arasında geliyor. Çünkü happy hour gelince EP miktarı %25-%30 civarlarında uyguna alınabiliyor. Haliyle playerler ep çekecekleri zaman genellikle happy hour'u beklerler. Peki, Happy hour ayda kaç kere ve hangi günler geliyor kısaca bilgi verelim.




Metin2 Happy Hour Ne Zaman Geliyor? Hangi Günler Gelir?


Metin2'de Happy Hour (yani Mutlu Saatler) ayda 2 kere gelmektedir (genelde ay başı ve ay sonu gelir). Happy Hour genellikle ayın başlarında ve sonlarında iki kere geliyor. Yani ortalama ayın ilk haftası ve son haftası oyuna Happy hour geliyor diyebiliriz.



Happy hour oyuna genellikle ayın başlarında ve ayın sonlarında gelmektedir. Yani 1 ay içerisinde toplam 2 kere geliyor. Yukarıda metin2'nin resmi forum sayfasından bir görüntü var. Gördüğünüz gibi happy hour geldiği günler aşağıda yazmaktadır. Buradan da anlayabiliriz ki happy hour oyuna ayda 2 kere gelmektedir ve ayın başında 1 ayın sonunda 1 kere gelir. Genelde ay başlarının ilk hafta sonu veya 2. hafta sonu happy hour geliyor. Aynı şekilde ayın sonundaki hafta sonu da happy hour gelmektedir diyebiliriz. Happy hour günlerini Metin2'nin resmi forum sayfası üzerinden yani "board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?board/809-mutlu-saatler" buradan öğrenebilirsiniz.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder