Pazar, Nisan 24, 2022

Metin2 Eun-Jung Nerede Çıkar? Haritada Nerede Bulunur? Eun-Jung'dan Ne Düşer?

Metin2'de 21 level Şehir Bekçisi görevini tamamlamak için Eun-Jung kesmek gerekiyor. Bu bakımdan Eun-Jung haritada nerede bulunur merak ediliyor. Sizler için mavi bayrakta Eun-Jung nerede çıkar, Eun-Jung içerisinden ne çıkar onu paylaşacağız.





Metin2 Eun-Jung Nerede Çıkar?


Metin2'de Eun-Jung boss slotu mavi, kırmızı ve sarı bayrakların 1. köylerinde çıkmaktadır. Mavi bayrakta aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi haritanın sağ üst taraflarında çıkıyor. Eun-Jung'a (624,130) koordinatlarından ulaşabilirsiniz.



Eun-Jung genellikle Se-Rang, Mi-Jung gibi slotların yanlarında çıkmaktadır. Yani yan yana çıkıyor diyebiliriz. Eun-Jung kesme görevi 21 levelde şehir bekçisinden alınmaktadır. Ayrıca Eun-Jung sarı ve kırmızı bayraklarda da 20 level üzeri heroların bulunduğu bölgede çıkmaktadır. Yani bulması kolaydır.

Eun-Jung 26 level bir herodur ve öldürmesi oldukça kolaydır. Çarınızda düşük itemler olsa bile rahatlıkla kesebilirsiniz.

Metin2 Eun-Jung İçerisinden Ne Düşer?

Eun-Jung'un içerisinden çıkabilecek itemler şu şekilde:

  • Barbar Kılıcı
  • Anka Şapkası
  • Süslü Saç Tokası
  • Gümüş Define Sandığı
  • Beyaz Domuz Kuyruğu Kurdele
  • Beyaz Domuz Kuyruğu Kurdele+

Eun-Jung'un içerisinden bu itemler çıkabilir. Bunlardan en değerlisi Beyaz domuz kuyruğu kurdele+ lı olanıdır. Çünkü gerçekten zor bulunabiliyor ve düşük seviye en değerli + basma eşyaları arasında gösteriliyor. 1 +lı kurdeleyi bazen 1-2 m den bile bulamıyorsunuz o derece değerlidir. Aynı şekilde süslü saç tokası da değerli. Çünkü bu hem görev itemi hem de + basma itemidir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder