Cumartesi, Mart 19, 2022

Metin2 Mi-Jung Nerede Çıkar? Mi-Jung Haritada Nerede? İçinden Ne Düşer?

Metin2'de 20 levelde açılan gümüş bilezik görevi ödülü için 1 tane Mi-Jung kesmemiz gerekiyor. Mi-Jung kestikten sonra gardiyana giderek +0 gümüş bilezik ödülünüzü temin edebilirsiniz. Şimdi sizlere Mi-Jung haritada nerede bulunur, içerisinden neler çıkar onu kısaca anlatalım.






Mi-Jung Nerede Çıkar? Haritada Nerede Bulunur?


Mi-Jung mavi, kırmızı ve sarı bayrakların 1. köylerinde çıkmaktadır. Mi-Jung 1. köylerde çıkan 23 seviye bir boss slottur. Kesimi zor değildir kolaylıkla kesebilirsiniz. Mi-Jung özellikle 20 levelde açılan gümüş bilezik görevi için gereklidir. Görevin tamamlanması için 1 tane Mi-Jung öldürmeniz gerekiyor.

Mi-Jung aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Mi-Jung mavi bayrakta haritanın sağ üst köşelerinde veya sağ alt köşelerinde çıkmaktadır. Bakın bu moralsiz Mi-Jung değildir. Normal düz Mi-Jung'tur. Örneğin şuanda bulunduğumuz koordinat (554, 165) noktalarıdır. Burada Mi Jung bulmuştuk. Sizler de bu bölgeye yakın yerlerde Mi Jung'a rastlayabilirsiniz.



Mi-Jung Mavi bayrakta haritadaki yeri şöyle:



Bu bölgelere giderek Mi-Jung bulabilir ve kesebilirsiniz.

Mi-Jung İçerisinden Neler Çıkar, Hangi İtemler Düşer?


Mi-Jung'un içerisinden aşağıdaki itemler düşebilir:

  • Yay
  • Örümcek Mızrağı
  • Demir Kask
  • Hayalet Maske Başlık
  • Kırmızı Domuz Kuyruğu Kurdele

Mi Jung'tan bu eşyalar çıkabiliyor. Bunlardan demir kask veya hayalet maske başlık efsunlu gelebilirse güzel paralar edebilir. Örneğin zehirlene şansı %8'li bir kask düşerse bu kaskı gerçekten güzel fiyatlara satabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder