Cuma, Eylül 08, 2023

Metin2 Tamlık Nedir, Ne İşe Yarıyor? Tamlık STR mi Veriyor?

Metin2'nin Yohara mapinden sonra gelen yeni özelliklerinden birisi de tamlık oldu. Tamlık itemlere gelebilir (güç eldiveni efsunlarına gelebilir vs.) ve sadece şampiyon levele ulaşabilen karakterler kullanabiliyor. Şimdi detaylara geçelim.






Metin2 Tamlık Ne İşe Yarar?


Metin2'de tamlık efsunu veya özelliği canavarlara miss vuruşlarını etkilemektedir. Yani çarınızın tamlık özelliği ne kadar fazlaysa, yani tamlığı ne kadar yüksekse yüksek seviyedeki slotlara daha az miss vurursunuz. Mesela Yohara'daki canavarlar miss yiyebiliyor. İşte rakibe miss daha az vurmak için tamlığınızın yüksek olması gerekmektedir.

Bunun dışında Yohara'daki canavarların dirençleri tamlık ile kırılmaktadır. Yani tamlık ne kadar yüksek olursa canavarlara vuruşlar o seviyede etkili olur ve miss vuruşlar azalır (canavara miss vurmazsınız).


Tamlık Efsunu İtemlere Gelebiliyor mu?


Tamlık şampiyon 1. seviyeden itibaren öğrenilebilen bir yetenek ve beceri olduğu için haliyle yüksek seviye itemlere gelebilen bir efsundur. Mesela "Güç Eldiveni" itemine tamlık efsunu gelebiliyor. Haliyle yüksek seviye eldivenlere tamlık efsunu gelebilir diyebiliriz. Bunun dışında mesela zırh, silah, ayakkabı, kolye vb. şampiyon seviye itemlerden olmayanlara maalesef tamlık efsunu gelememektedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder