Cuma, Eylül 22, 2023

Metin2 Posta Kutusu "Bunu şu anda kullanamazsın" Hatası Çözümü Nedir?

Merhabalar değerli arkadaşlar, bu yazımızda sizlere Metin2'de posta kutusunu açarken "bunu şu anda kullanamazsın" hatasının nedenini ve çözümünü anlatacağız.




Posta Kutusu "Bunu Şu Anda Kullanamazsın" Hatası Neden Veriyor, Çözümü Var mı?


Metin2'de bazen posta kutusunu açtığımızda açılmıyor ve chat kısmında "bunu şu anda kullanamazsın" uyarısı çıkıyor. Bunun nedeni ise oyunda gün içerisinde belli saatler arası posta kutusunun kullanılmamasıdır. Yani oyunda yapılan değişiklikle birlikte gün içerisinde saat 11-15 civarlarında posta kutusu kullanılmıyor. Bu durum oyun yönetimi tarafından yapılan bir kısıtlamadır diyebiliriz. Yani eğer sizde posta kutusu açılmıyorsa merak etmeyin birkaç saat sonra denediğiniz açıldığını göreceksiniz.

Posta kutusu genellikle gün içerisinde öğlen vakitlerinde açılmıyor. Bunun dışında sabah erken saatlerde veya öğleden sonra, akşam ve gece saatlerinde posta kutusuna girilebilmektedir. Dediğimiz gibi bu hatanın çözümü beklemektir. Yani oyun tarafından bizzat yapılan bir kısıtlamadır. Sadece gün içerisinde 2-3 saat öğlen vakitlerinde posta kutusu açılmamaktadır. Bu saatlerin dışında posta kutusu açılabiliyor.

GÜNCELLEME:

Bazı kaynaklara göre posta kutusunun günün belli saatlerinde açılmamasının nedeni "Savaş Alanı" bölgesinin açık olmasından kaynaklanıyor. Yani net olmayan bilgi fakat posta kutusunu açarken "bunu şu anda kullanamazsın" hatasının nedeni savaş alanı bölgesinin açık olmasından dolayı da olabilir. Çünkü günlük 2-3 saat savaş alanı bölgesi açık oluyor. Özellikle öğle saatlerinde. İşte bu saatlerde posta kutusu da açılmıyor. Belki bundan kaynaklanıyordur. Dediğimiz gibi tam net bilmiyoruz fakat posta kutusunun açılmaması playerdan kaynaklanan bir hata değildir. Birkaç saat sonra tekrar posta kutusunu açarsanız açıldığını göreceksiniz. Genellikle öğle vakitlerinde (ortalama saat 10:00 - 15:00 civarlarında) posta kutusu açılmayabiliyor. Öğlen saat 3-4 gibi tekrar açarsanız açıldığını göreceksiniz.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder