Salı, Ekim 03, 2023

Metin2 Robin ve Wayne Petleri Farkı Nedir? Hangisi Kaç Günlük?

Metin2'de en merak edilen konulardan birisi Robin ve Bruce Wayne petlerinin farkının ne olduğudur. Çünkü bu iki pet arasındaki farkı bilmeyen oyuncular dolandırılabiliyor. Bu yüzden dolandırılmaların önüne geçmek için konuyu kısaca anlatmak istedik.





Metin2 Robin Pet ve Bruce Wayne Pet Arasındaki Fark Nedir?


Arkadaşlar Metin2'de yerden item toplayan petlerin başında Wayne ve Robin petleri geliyor. Bu petler yerden otomatik item toplayabiliyor. Haliyle oldukça değerli ve pahalı petlerdir. Fakat Robin ve Wayne petleri aynı görevi yapsa da süreleri farklıdır. Robin 1 günlük pettir. Wayne ise 30 günlük pettir. Bu aradaki farkı bilmeyen birçok oyuncu olabiliyor ve dolandırılabiliyor. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var.

  • Robin ==> 1 günlük oto toplayıcı pettir
  • Wayne (Bruce) ==> 30 günlük oto toplayıcı pettir




Yukarıdaki resimde nesne markette gördüğünüz gibi Yarasa sandığı içerisinden çıkan pet 1 günlük olan Robin petidir. Yani Robin pet 1 günlüktür (24 saatliktir), fakat Bruce Wayne peti ise tam tamına 30 günlüktür. Wayne peti nesne markette doğrudan satılmamaktadır. Wayne peti sadece nesne markete bazı zamanlarda gelen çarktan çıkmaktadır. O da çok zor çıkıyor diyebiliriz. Bruce Wayne sadece çarktan çıkabiliyor.

Bu iki petin fiyatlarına gelince Bruce Wayne 30 günlük olduğu için elbette çok daha pahalıdır. Bruce Wayne peti ortalama 100 won fiyatlarındadır. Mesela şuan Marmara serverında 100 won civarlarında satılıyor. Robin peti ise 1 günlük olduğu için haliyle daha ucuzdur. Robin petinin fiyatını tam bilmiyorum fakat nesne markette 50 Kaplan parası karşılığında alınan sandıktan çıkabiliyor. Haliyle 15-20 won aralarında olabilir, belki daha ucuzdur.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder