Salı, Ekim 24, 2023

Metin2 Ayışığı Eventi Hangi Günler Oluyor? Ayın Kaçında ve Saat Kaçta Başlar?

Metin2'nin en iyi eventlerinden birisi şüphesiz Ayışığı Eventi'dir diyebiliriz. Çünkü bu eventte slotlardan ayışığı define sandıkları düşüyor. Bunların tanesi ortalama 1-2 m arasında satılıyor. Haliyle oyuncular sırf bu event için item dizilimi bile yapabiliyor. Fakat merak edilen konu şu. Ayışığı eventi hangi günler ve saat kaçla kaç arası yapılıyor? İşte kısaca detaylar...




Ayışığı Eventi Hangi Günler Yapılıyor, Ayın Kaçında? Saat Kaçla Kaç Arası?


Ayışığı eventi ortalama ayda 1 veya 2-3 haftada 1 kez yapılmaktadır. Ayışığı eventleri genellikle hafta sonu (Cumartesi-Pazar günü) akşam saat 20:00-00:00 arasında oluyor (bazen 21:00-01:00 arası). Yani ayışığı define sandığı eventi çoğunlukla pazar (bazen cumartesi) akşamları 2-3 haftada bir ya da ayda 1 yapılmaktadır. Net bir tarihi yoktur, bu yüzden Metin2 forum sitesini takip etmeniz gerekiyor, çünkü tarihler değişkenlik gösteriyor. Fakat şunu söyleyebiliriz ki Ayışığı eventi sadece Cumartesi veya Pazar akşamları yapılmaktadır. Ama hangi cumartesi ya da hangi pazar akşamı yapılır o bilinmiyor. Çünkü forumda incelediğimiz kadarıyla ayışığı eventi her zaman Pazar günü yapılmış, bazı zamanlar Cumartesi günü yapılmış. Hatta event Pazar günü akşam saat 8 veya 9'da başlayıp gece 12-1 gibi bitmektedir.


Mesela yukarıda gördüğünüz gibi Anadolu, Dandanakan, Barbaros, Ezel, Arkadaşlar, Van ve Bahar serverlarında 12 Kasım 2023 pazar günü saat 21:00-01:00 arasında ayışığı eventi yapılacak. Aynı şekilde bu serverlarda 10 Aralık 2023 pazar günü saat 21:00-01:00 aralığında da ayışığı eventi olacak. Yani buradan da anlıyoruz ki ayışığı eventleri genellikle ayda 1-2 kez yapılmakta ve pazar günleri olmaktadır. Saat iise akşam 8-9 da başlar ve gece 12-1 civarlarında biter. Bu yüzden net tarihlerini öğrenmek için Metin2 forum sitesinde event bölümünü takip etmeniz gerekiyor. Fakat dediğimiz gibi ayışığı eventleri genellikle 2-3 haftada bir hafta sonları akşam saatlerinde yapılmaktadır.

Ayrıca şunu belirtelim ayışığı eventi genellikle 4 saat sürmektedir. 4 saat boyunca güzel sayıda ayışığı define sandığı kasabilir ve pazarda satabilirsiniz. Şuanda bildiğimiz kadarıyla Marmara sunucusunda 200'lü ayışığı define sandıkları 3.5 - 4 won civarlarında satılmaktadır. Yani tanesi 2m gibi düşünün. Buradan yola çıkarak 4 saatte 1000 ayışığı sandığı kasarsanız toplamda yaklaşık 20 won gibi bir para kasmış olursunuz.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder