Salı, Ekim 03, 2023

Metin2 Lonca Seviyesi 21'e Nasıl Kasılır? (21-22-23-24 Level Lonca Kasmak)

Metin2'de element yazısı atabilmek için loncanın en az 21 level olması gerekiyor. Bu bağlamda lonca 21 levele nasıl kasılır merak ediliyor. Kısaca yazımızdan lonca kasımı hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.




Metin2 Lonca 21 Level Nasıl Yapılır?


Öncelikle bir lonca exp bağışlayarak maksimum 20 levele kadar kasılabiliyor. 21 levele exp ile kasılamıyor. Bir loncayı 20 levelden 21 levele kasmak için 120 k yang, orta bağış belgesi veya büyük bağış belgesine ihtiyacımız vardır.

21 levele lonca bağışı atmak için lonca penceresindeki yukarı ok işaretine yani bağış butonuna basmanız gerekiyor. Sonrasında aşağıdaki küçük pencere açılacaktır. Sonrasında küçük, orta veya büyük bağış yaparak loncanıza exp kazandırabilir ve 21 levele kasabilirsiniz.

  • Lonca küçük bağış için gerekenler ==> 120k yang
  • Lonca orta bağış için gerekenler ==> Orta bağış belgesi (nesne markette satılıyor)
  • Lonca büyük bağış için gerekenler ==> Büyük bağış belgesi (nesnedeki bazı sandıklardan çıkabiliyor)




Küçük bağış yapıldığında:

--- Bağışı yapan oyuncu 3 madalya kazanır.
--- Bağış yapılan lonca 1.000 exp kazanır.

Orta bağış yapıldığında:

--- Bağışı yapan oyuncu 10 madalya kazanır.
--- Bağış yapılan lonca 10.000 exp kazanır.

Büyük bağış yapıldığında:

--- Bağışı yapan oyuncu 30 madalya kazanır.
--- Bağış yapılan lonca 30.000 exp kazanır.

Yukarıda yazdığımız gibi küçük bağış 120k ile yapılabiliyor ve günde maksimum 3 kere bağış yapılabiliyor. Yani bir karakter 360 k ile günlük bağış kotasını doldurmuş olur. Küçük bağış yapıldığında toplamda 9 madalya kazanılır. Ayrıca toplam küçük bağışın verdiği exp ise 3 bindir. Yani bir clientte 5 çar günde 3'er tane küçük bağış yapsa toplam 15 bin exp bağışlamış oluyor. Bu yüzden eğer varsa orta ve büyük bağış belgeleri ile daha hızlı lonca kasımı yapabilirsiniz. Gerçekten de 20'den 21'e lonca kasımı çok uzun sürebiliyor. Ama büyük bağış belgeleriniz varsa en fazla 3-4 hafta içerisinde loncanızı 21'e kasabilirsiniz.




Loncaya bağış attıktan sonra lonca penceresinde yukarıda gördüğünüz gibi tecrübe ve gereken tecrübe değerleri yazmaktadır. Bizim loncamızın 22 level olması için toplamda 4 milyon 370 bin exp toplaması gerekiyor. Gerçekten bu çok uzun bir süre diyebiliriz. Fakat zamanla birçok yan çar açarak loncanızı 21, 22, 23, 24 levellere kadar kasabilirsiniz.

Son olarak şunu belirtelim loncayı 21 level yaparsanız biriktirdiğiniz madalya puanları ile itemlere element atabilirsiniz. Element silme yapmak için ise loncanızın 24 level olması gerekiyor. Bu yüzden 24 level loncalar oldukça değerlidir. Oyun içerisinde 24 lv lonca devir ücretleri ortalama 40-50 won arasında değişiyor. Eğer 24 seviye loncanız varsa bunu 40-50 won arasında bir miktara satabilir yani devredebilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder