Cumartesi, Aralık 16, 2023

Cumhuriyet Sunucusu Kaç Aylıktır? Cumhuriyet Serverı Ne Zaman Kapanacak, Hangi Gün? SW Kalıcı mı?

Yeni açılan Cumhuriyet sunucusu hakkında oyuncular detayları merak ediyor. Sunucu kaç aylık olacak, ne zaman kapanacak vb. sorularının cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.




Cumhuriyet Sunucusu Kaç Aylık, Ne Zaman Kapanacak?

Cumhuriyet sunucusu yeni Yohara Güçlendirme sunucularından birisidir. Cumhuriyet sunucusu özel bir serverdır ve 3 aylık bir sunucudur, kalıcı bir server değildir. Yani Cumhuriyet sunucusu 3 ay sonra kapanacaktır. Sunucu 24 Kasım 2023 tarihinde açıldı ve 26 Şubat 2024 tarihinde kapanacaktır. Ömürlük bir server değildir. Bu yüzden sunucuda bazı kolaylıklar bulunmaktadır. Mesela Cumhuriyet serverında slotlar ve bosslar %40 daha az hasar vermektedir. Haliyle diğer sunucularda Meley veya Hidra kesmek için sağlam itemler gerekiyorsa bu sunucuda o kadar sağlam çar dizmeye gerek kalmayacak. Çünkü bossların hem canı %40 daha az hem de hasarı %40 daha az olacaktır. Bu yüzden bu sunucu 3 aylık bile olsa oyuncular tarafından çok beğenildi ve ilk gününden beri severek oynanıyor.

  • Cumhuriyet sunucusu açılış tarihi = 24 Kasım 2023
  • Cumhuriyet sunucusu kapanış tarihi = 26 Şubat 2024

Metin2'nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre yeni Cumhuriyet sunucusu 26 Kasım 2023 tarihinde açıldı ve 26 Şubat 2024 tarihinde kapanacaktır. Yani sunucu 3 aylık olacak ve 3 ay sonra tamamen kapanacaktır. Kapanmadan önce oyuncular başka serverlara itemlerini vb. eşyalarını aktarabilecek. Büyük ihtimalle nesne markette hangi serverlar varsa o serverlara item veya çar transferi yapılabilecek. Forumda yer alan bilgilere göre transfer işlemleri 26 Şubat 2024 tarihinde başlayacak 4 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Yani 26 Şubat - 4 Mart 2024 tarihleri arasında transfer kaydı olacak. Transferler ise en geç 6 Mart 2024 tarihine kadar oyun bakımı olduğu zaman yapılmış olacaktır. Dilerseniz bu sunucuda oynayabilir güzel itemler kasabilir ve ana karakterinizin bulunduğu diğer serverlara transferini yapabilirsiniz.

Kısacası tekrardan söylemek gerekirse, Cumhuriyet sunucusu kalıcı bir sunucu değildir, 3 aylık bir sunucudur. Sunucu 3 ay sonra (26 Şubat 2024 tarihinde) kapanacaktır.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder