Cuma, Ocak 05, 2024

Metin2 Kusursuz Safir Efsunları Nelerdir? 6'da 6 En İyi Safir Efsun Oranları Kaçtır?

PVP'lerde veya üst seviye çar kasarken en gerekli olan simyaların başında Safir geliyor. Şimdi kusursuz safir ve oranlarını paylaşalım.




Kusursuz Safir Efsunları Nelerdir?


Kusursuz Safir simyasına gelebilecek max. oranlar aşağıdaki gibidir:

  • +16 Çeviklik
  • +%16 Toprak Direnci
  • +%16 Toprak'ın Gücü
  • %24 Savaşçı/Ninja/Sura/Şaman/Lycan'lara Karşı Güç
  • %24 Savaşçı/Ninja/Sura/Şaman/Lycan'lara Karşı Savunma

Bu efsunlar arasında en değerli 6'da 6 safir "çift ninja + şaman atak" veya "çift ninja + şaman savunma" vb. gibi efsunlardır. Eğer PVP için safir takacaksanız 3 atak (savaşçı-ninja-sura) takabilirsiniz. Eğer pvp savunma istiyorsanız yine 3 savunma (savaşçı-ninja-sura) savunmalı safir takabilirsiniz. Ama eğer yüksek seviyelerde çar kasacağım diyorsanız o zaman en iyi kusursuz safir altıda altı efsunları "ÇİFT NİNJA + ŞAMAN ATAK" , "ÇİFT NİNJA + ŞAMAN SAVUNMA" , "ÇİFT ŞAMAN + NİNJA ATAK" veya "ÇİFT ŞAMAN + NİNJA SAVUNMA" efsunlarıdır.

6'da 6 Safir Efsunları:

  • Çift ninja + şaman atak
  • Çift ninja + şaman savunma
  • Çift şaman + ninja atak
  • Çift şaman + ninja savunma

Özellikle çift ninja + şaman ataklı safir simyası çok değerlidir. Hatta geçtiğimiz aylarda çift ninja ve şaman ataklı müko safiri 220 wona satmıştım. Bunun kusursuzu ise en az 1k won eder diyebiliriz. Tabii bu efsunlar serverdan servera göre değişiyor. Mesela bu efsunlar şuanda Marmara sunucusunda bu şekilde değerli. Marmara ninja çok olduğu için çift ninja her türlü para eder. Hatta oyunun hemen hemen tüm swlerinde ninja daha çok sayıda var. Bundan dolayı çift ninjalı safirler her türlü para eder diyebiliriz. Bunun dışında mesela sura çarı fazla olan serverlarda sura efsunları da para eder diyebiliriz. Ama yüksek lv Yohara, Aura kasma maplerinde ninja ve şamanlar etkili olduğu için o efsunlar daha çok değerli oluyor.

6'da 6 Kusursuz Safir Kaç Won?


Yukarıda da belirttiğimiz gibi "çift ninja + şaman atak" veya "çift ninja + şaman savunma" gibi efsunlar çok değerlidir. Kusursuz bu şekilde 6'da 6 safirler ortalama 800-900 won civarlarında ediyor. Aynı efsunun mükoları 200-300 won civarlarında ediyor. Haliyle kusursuz bu şekilde safirler ise 800-900 won eder diyebiliriz. Bunun dışında mesela 3 ataklı savaşçı-ninja-sura ataklı kusursuz altıda altı safir ortalama 600-700 won civarlarında edebilir, hatta belki daha fazla. Aynı sının savunmalıları ise 500-600 w civarlarında edebiliyor. Ama en değerli safir efsunları ninja ve şaman kombinasyonlu olanlarıdır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder