Salı, Nisan 23, 2024

Metin2 Cheat Blocker Error Code 26103 Hatası Çözümü 2024

   Hiç yorum yok     
Metin2 oyun severlerin aldığı önemli hatalardan birinin daha çözümünü sizlere anlatacağız. 




Metin2 CheatBlocker Error Code 26103 Hatası nedir, Metin2 CheatBlocker Error Code 26103 Hatası neden oluyor? Metin2 CheatBlocker Error Code 26103 Hatası çözümü nedir? Detayları yazımızdan okuyabilirsiniz. 


 Metin2’yi Gameforge üzerinden açarken hatalar alabiliyoruz. Metin2 oyununa girmeyen bilgisayarların sonradan giriş yapması sonucu hata alması daha fazla görünen bir durumdur. Çünkü oyun ayda 4-5 kez güncellenmektedir. Gameforge’a girmezseniz bazı hatalar alabilirsiniz. Bu hatalardan birisi de cheatblocker error code 26103 hatasıdır. 

 Cheat Blocker Error Code Hatası Çözümü Nasıl Yapılır?


 Oyununuz “CheatBlocker Error Code : 26103” hatası veriyor ise oyuna uzun zamandır girmediğiniz anlamına gelmektedir. Hatanın 2 farklı çözümü olduğunu düşünebiliriz. 

1. Yöntem: İlk olarak Gameforge üzerinden “Onar” yapmak. Diğeri ise virüs korumayı kapatmanız faydanıza olacaktır. 

 Onar çözümünü yaptıktan sonra aynı hatayı almaya devam ediyorsanız yapmanız gereken bir işlem daha olduğunun altını çizmek isteriz.

 2. yöntem olarak virüs korumayı pasif hale getirip oyuna giriş yapmayı öyle denemelisiniz. Bu yöntemi de yaptıktan sonra Error hatanız ortadan kalkacak ve oyununuza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. 

 Sorun yaşayıp sorunu çözdüyseniz yorumlar kısmından bizlere geri dönüşünüzü bildirebilir, diğer oyunseverlere de yardımcı olabilirsiniz.

Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder