Çarşamba, Nisan 03, 2024

Metin2 Site Üzerinden Nesne Market Nasıl Açılır? (Nesneden Lagsız İtem Çekmek)

Metin2'de nesne markete bazı zamanlar hızlı indirimler ve müzayede geliyor. Bunlar geldiğinde oyuncular nesne markete birden yüklendiği için kasılmalar olabiliyor. Haliyle bazı oyuncular müzayede ve hızlı indirimlerde item satın alamıyor. İşte burada hızlı item çekmenin bazı püf noktaları mevcut. Bunlardan birisi de site üzerinden nesne marketi açmaktır. Şimdi detaylı anlatalım.


Metin2 Web Sitesi Üzerinden Nesne Markete Nasıl Girilir?

Site üzerinden nesne markete girmek için Gameforge ekranında aşağıda gördüğünüz gibi "Shop" butonuna basıyoruz.


Ardından aşağıda gördüğünüz gibi web site üzerinden nesne marketimiz açılmış olacaktır.


Bazı yorumlara göre site üzerinden nesne markete girince buradan normal oyundaki gibi laglı olmadan item çekilebiliyor. Yani normal oyunda diyelim hızlı müzayededen item alacaksınız fakat normal oyundaki nesne marketten itemi çekene kadar tamamı tükenebiliyor. Ama siz site üzerinden nesne markete girip müzayedeyi beklerseniz anında itemi satın alabilirsiniz şeklinde görüşler var. Biz hiç denemedik fakat site üzerinden nesne marketin oyundan girişe göre daha lagsız olabileceği tahmin ediliyor.

Kısacası site üzerinden nesne marketi açmak için gameforge oyuna giriş ekranından altta bulunan "Shop" butonuna basmanız yeterlidir. Ardından tarayıcı üzerinden nesne marketin açıldığını göreceksiniz. İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder