Pazar, Temmuz 30, 2023

Metin2'de En Hızlı Binek Hangisidir? Manu mu Manni mi Beyaz Tavşan mı?

Yapılan yeni güncellemelerle birlikte oyuna birçok yeni binek dahil edildi. Hal böyle olunca oyuncular oyundaki en hızlı binek hangisi merak etti. Sizler için kısa bir araştırmadan sonra oyundaki en hızlı bineklerin ismini öğrendik. Şimdi detayları paylaşalım.




Metin2 En Hızlı Binekler Nelerdir?

Metin2'de en hızlı binekler Manu ve Manni olarak biliniyor. Fakat şöyle bir durum var. Manu ve Manni'nin özelliklerinde hareket hızı yazmıyor. Fakat bazı bineklerde hareket hızı %60 yazmaktadır. Ama manu ve mannide sadece "canavarlara karşı güçlü %15" ve "max hp +1500 hp" özellikleri vermektedir. Bunun dışında hareket hızı yazmadığı halde bu binekler aşırı hızlı ilerlemektedir ve oyundaki en hızlı binekler olarak kabul edilir.

Bunun dışında oyunda %60 hareket hızı veren binekler de mevcuttur. Şimdi sizlere %60 hareket hızı veren bineklerin isimlerini yazalım.

%60 Hareket Hızı Veren Bineklerin İsimleri:

  • Comet
  • Kutup Predatörü
  • Zırhlı Panda
  • Kabus
  • Tekboynuz
  • Equus Purpur


Oyundaki en hızlı binekler bunlardır. Daha doğrusu bineklerin üzerinde "%60 hareket hızı" yazan bineklerin isimleri üstteki gibidir. Bu bineklerden bazıları nesne markette satılırken bazıları ise kaplan parası ile satın alınabiliyor.

Oyundaki Diğer En Hızlı Binekler Şu Şekilde:

  • Manu
  • Manni
  • Beyaz tavşan
  • Siyah at


Oyundaki diğer en hızlı binekler ise bu şekildedir. Aslında bu bineklerin üzerinde %60 hareket hızı yazmıyor fakat yapı itibariyle bu binekler sanki %60 hareket hızından daha fazla hıza sahiptir. Çünkü manu ve manni kullanıcılarına denk geldiğimizde bu bineklerin ne kadar hızlı hareket ettiğini görebiliyoruz. Bundan dolayı bu 4 binek üzerinde hareket hızı özelliği yazmasa da gerçekten de en hızlı binekler arasında kabul ediliyor diyebiliriz. Sizlerin de bildiği farklı ve çok hızlı binekler varsa isimlerini yorum olarak yazabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Manu mu Manni mi Beyaz tavşan mı daha hızlı?

Oyunda bazı kullanıcılara göre beyaz tavşan manu ve manni dahil diğer tüm bineklerden daha hızlıdır ve en hızlı binek olarak kabul edilir. Fakat bazı oyunculara göre ise manu ve manni en hızlı bineklerdir ve ikisi de aynı hareket hızına sahiptir. Bizzat oyunda beyaz tavşanı denedik ve gerçekten de çok hızlı ilerliyor fakat manu ve manniden daha hızlıdır demek yanlış olur. Bize göre manu-manni-beyaz tavşan bu 3 bineğin hızı birbirine çok yakın ve hatta eşittir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder