Cumartesi, Ağustos 12, 2023

Metin2 Alesta Yeni Sunucu Ne Zaman Açılacak? Alesta Paralı mı? (Yeni SW Özellikleri)

Yaz ayının gelmesiyle birlikte yeni sunucunun açılması bekleniyordu. Metin2 TR'de güzel haber geçtiğimiz gün geldi. Oyunda "ALESTA" isminde yeni bir sunucu açılacak. Şimdi sizlere Alesta serverı hakkında detayları yazalım.





Metin2 Alesta Sunucusu Ne Zaman Açılacak?


Metin2 TR'nin yeni serverı Alesta 18 Ağustos 2023 tarihinde açılacak. Yani haftaya Cuma günü 18 Ağustos 2023 tarihinde Alesta sunucusunda oynamaya başlayabilirsiniz.

Alesta Sunucusunda Oynamak Paralı mı, Aylık Ne Kadar?


Alesta sunucusu aynı Ruby'de olduğu gibi paralı olacak. Normalde Ruby sunucusuna girişler 250 EP'ti. Nesne marketten direkt alınabiliyordu. Fakat yeni gelen sunucuya aylık 59 TL ile giriş yapılabilecek. Yani aylık 59 TL karşılığında Alesta sunucusunda oynayabilirsiniz. Elbette bunun karşılığında oyun bizlere ücretsiz premium Battlepass, güçlü ödüller ve çok daha fazla ödüller de veriyor. Bu arada sunucuda büyük ihtimalle hile vs. olmayacak. Çünkü girişler ücretli olduğu için hile kullanan kişiler de büyük ihtimalle para verip bu sunucuda başlamaz. Haliyle hilesiz yeni bir serverda başlamak isteyenler bu sunucuyu değerlendirebilirler.



Alesta SW Özellikleri


Yeni Alesta serverının birçok özelliği bulunmaktadır. Yeni sw EMERALD sunucusu olarak geçiyor.

EMERALD sunucularının bazı özellikleri şöyle:

  • Genç kahramanlar için silahlar
  • %50 drop oranı
  • "Server first" ödülleri. (Yani ilklere ödüller veriliyor)
  • %100'e kadar daha fazla eşya dropu/EXP/Yang
  • Güçlü ödüller ve güçlendirmelerle senin ve sunucu topluluğun için kilometre taşları
  • Sunucu sıralamaları, sunucu ilk başarıları
  • Premium Battlepass ve heyecan verici etkinlikler

bu ve birçok ücretsiz hediyeler, ödüller de yeni sunucuya başlayanları bekliyor. Serverın en güzel özelliklerinden birisi genç kahramanlar için silahlar, exp oranı ve drop oranı diyebiliriz. Çünkü bu silahlar sayesinde 15 gün ücretsiz yüksek ortalamalı silahların sahibi olacaksınız. Yani rahatlıkla 60-70 levellere kadar hızlıca kasabilirsiniz bu itemler sayesindir. Yeni sunucu heyecanla bekleniyor fakat sunucu açıldıktan 1-2 ay sonra aktifliği azalır mı daha da artar mı bilmiyoruz. Şuanda oyunda en aktif serverlar Marmara, Ruby ve Bagjanamu diyebiliriz. En azından Youtube yayıncılarının daha çok yer aldığı serverlar bunlardır.


Daha fazla detay için girebilirsiniz : https://board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?thread/624605-alesta-sunucusu-geliyor/


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder