Cumartesi, Ağustos 12, 2023

Metin2 Lonca İsim Değiştirme Var mı, Yok mu, Nereden Yapılır? (Lonca İsmi Değişikliği)

Metin2'de merak edilen konular arasında Lonca ismi değiştirme geliyor. Bildiğiniz gibi nesne marketten "İsim Değişikliği" itemi ile (199 EP) karakterin ismini tamamen değiştirebiliyoruz. Fakat lonca ismi değiştirme yapılabiliyor mu bu merak ediliyor. Şimdi detayları aktaralım.








Metin2 Lonca İsmi Değiştirme Yapılabiliyor mu?


Metin2'de maalesef lonca isim değişikliği yapılamıyor. Aslında karakter ismi değiştirme var. Nesne marketten 199 EP karşılığında "İsim Değişikliği" itemi alıp çarınızın ismini tamamen değiştirebilirsiniz. Fakat lonca ismi değiştirme maalesef bulunmuyor. Köy gardiyanına tıkladığımızda veya lonca penceresini açtığımızda da bu tarz bir isim değişikliği yapılma butonu yer almamaktadır. Kısacası oyunda maalesef lonca isimleri değiştirilemiyor. Belki ilerleyen zamanlarda bunun için nesne markete bir item gelebilir, ama şuanlık maalesef yok.

Buna ek olarak bazen sunucular birleştiğinde doğal olarak loncalar da silinebiliyor veya ismini yeniden oluşturmanız gerekebiliyor. İşte bu gibi durumlarda loncanızın ismini yeniden oluşturabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse birleşen iki sunucuda da aynı isimde loncalar vardı diyelim. İşte serverlar birleştiğinde aynı isimde aynı anda 2 lonca bulunamayacağı için ikisinden birisinin ismini değiştirmesi gerekiyor. Bu durumlarda sanırım oyun yönetimi diğer lonca için isim değiştirme hakkı tanıyor. Fakat bunların dışında dediğimiz gibi lonca isim değişikliği sistemi bildiğimiz kadarıyla henüz oyunda yer almamaktadır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder