Çarşamba, Şubat 26, 2020

Cor Draconis Soylu, Değerli ve Destansı'dan Hangi Tip Simyalar Çıkar?

Metin 2'de Cor Draconis itemini kırdırarak farklı simyalar elde edebilirsiniz. Eğer 30 level üstüyseniz günlük 50 tane ejderha taşı parçası kasabilirsiniz. Haliyle bunlar otomatikman 5 tane cor draconise dönüşmüş olur. Bunları da kırdırarak simya kasımı yapabilirsiniz. Ardından antika, efsanevi ve mitsi simyalar üreterek güzel miktarlarda paralar kasabilirsiniz.


Cor draconis
Cor draconis




Bunun dışında bildiğiniz gibi oyunda gümüş okey sandığı, altın okey sandığı, yutnori, kral vb. sandıklardan Cor draconis çıkmaktadır. Üstelik bu corlar değerli, destansı, soylu vb. şeklinde çıkıyor. Peki bunları kırdırdığımızda hangi tip simyalar düşer şimdi onu yazalım. Yani bunları açarsak bizlere işlenmemiş, yontulmuş, ender, antika, efsanevi veya mitsi simyalardan hangisini verebilir onu yazalım.


  • Cor Draconis(İşlenmemiş) ==> İşlenmemiş Cor'dan sadece adı üstünde işlenmemiş simya çıkar.
  • Cor Draconis(Soylu) ==> Soylu Cor'dan işlenmemiş veya yontulmuş simya çıkabilir.
  • Cor Draconis(Değerli) ==> Değerli Cor'dan yontulmuş-ender veya antika simya çıkabilir.
  • Cor Draconis(Destansı) ==> Destansı Cor'dan ise ender-antika veya efsanevi simya çıkabilmektedir.


Bildiğimiz kadarıyla soylu, değerli ve destansı corlardan bu tarz simyalar çıkabiliyor, yani tamamen şansa gelmektedir. Yani mesela gümüş okey sandığından çıkan değerli bir cordan yontulmuş, ender veya antika simyalar çıkabilmektedir. Bunun dışında değerli cordan efsanevi simya çıkmaz. Veya destansı cordan işlenmemiş simya çıkmaz. Ama destansı cordan çok az bir ihtimal yontulmuş simya düşebilir aklınızda bulunsun. Eğer yanlış bilgi verildiğini düşünüyorsanız yorum bölümünden bizleri uyarabilirsiniz. Teşekkürler.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder