Çarşamba, Şubat 26, 2020

Metin 2'de P6 Ne Demektir? P6 Açılımı Nedir?

Metin 2'de en çok kullanılan kısaltmalardan birisi p6 itemdir. P6'nın özellikle oyuna yeni başlayanlar tarafından anlamının ne olduğu çok merak ediliyor. Şimdi sizlere p6 ne demektir açılımı nedir onu yazalım.


p6 item nedir
p6 item nedir



P6 Açılımı Nedir? Ne Anlama Geliyor?


Arkadaşlar oyunda p6 "piyasa altı" anlamına gelmektedir. Yani açılımı piyasa altı demektir. P harfi 'piyasa' anlamına gelirken, 6 rakamı ise normal yazıyla 'altı' anlamına geliyor. Yani birleştiğinde "piyasa altı" olmuş oluyor.

"P6 item" ise "piyasa altı item" manasındadır. Oyunda genelde chat kısmına yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi "p6 item alınır." "p6 alanlar pm yollasın." tarzında mesajlar döner. İşte buradaki p6'nın anlamı dediğimiz gibi piyasa altı item manasındadır. Yani p6 alınır derken piyasa altı item alınır anlamına geliyor.

Bir kişi "p6 item alınır" derse anlayın ki uygun fiyattan item arıyor demektir. Genelde ticaret işiyle uğraşanlar bu şekilde item alırlar. Sizler de eğer paraya sıkışırsanız ve acil paraya ihtiyacınız olursa aşağıya chat kısmına "P6 İTEM SATILIR ACİL PM" şeklinde yazarsanız çok sayıda geri dönüş alırsınız. Çünkü p6 itemin alıcısı çok olur.

Bu yazıda p6 ne demektir açılımını sizlere aktardık. Umarız beğenirsiniz. Diğer yazılarımızda görüşmek üzere hoşçakalın.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder