Çarşamba, Şubat 26, 2020

Ejderha Madalyası Ne İşe Yarar? Nereden Düşer?

Ejderha madalyası
Ejderha madalyası


Metin 2'nin en önemli itemlerinden birisi ejderha madalyasıdır. Çünkü ejderha madalyası oyunda bir sonraki canlandırmada tecrübe puanı kaybetmenizi önlemektedir.


Yani bu itemi 1 kere kullanırsanız ve ardından ölürseniz EXP kaybetmezsiniz. Örneğin 100 level üzerisiniz diyelim. Eğer ölürseniz ortalama 2-3 exp kaybetmiş olursunuz. Sonuçta 100 levelde bu kadar exp kasmak saatler sürebilir. Haliyle kasılmadan önce 1 kere ejderha madalyasını kullanırsanız öldüğünüz taktirde ejderha koruması altında olduğunuz için exp kaybetmemiş olursunuz. Kullanım için 1 kere sağ tıklamanız yeterlidir.

Ejderha madalyasını Nesne Market'ten 10 tanesine 29 EP karşılığında satın alabilirsiniz. Ayrıca bu ejderha madalyası oyundaki bazı sandıklardan da çıkmaktadır. Bu sandıkların bazıları aşağıdaki gibidir:


  • Ayışığı Define Sandığı
  • Demir Kutu
  • Cadılar Bayramı Hediye Sandığı
  • Gizemli Sandık
  • Krallar Sandığı


Aynı şekilde bu sandıkları açarak da ejderha madalyası kazanabilirsiniz. Son olarak oyunun kendisi verdiği level sandıklarının (çırak, uzman vb. sandığı) içerisinden de 3'er tane ejderha madalyası çıkmaktadır haberiniz olsun.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder