Salı, Şubat 25, 2020

Metin 2'de Bayrak (Krallık) Değiştirme Nasıl Yapılır?

Metin 2'de 3 farklı imparatorluk bulunuyor. Bunlar mavi bayrak, sarı bayrak ve kırmızı bayraktır.


Bu 3 imparatorluktan;

Mavi bayrak ==> Jinno Krallığı
Sarı bayrak ==> Chunjo Krallığı
Kırmızı bayrak ==> Shinsoo Krallığı

isimlerindedir.

Bayrak yani krallık değiştirmek için gerekli item ==> Krallıkların İzi

Oyunda bayrak değiştirme seçeneği mevcuttur. Diyelim ki canınız sıkıntı ve sarı bayraktan kırmızı bayrağa geçmek istediğiniz. Bunun için Nesne Marketten "Krallıkların İzi" ismindeki itemi satın almanız gerekmektedir.

Krallıkların izi
Krallıkların izi


Krallıkların İzi'ni Nesne Marketten 111 EP karşılığında satın alabilirsiniz. Ardından iteme 1 kere sağ tık yaptıktan sonra hangi bayrağa geçmek istiyorsanız onun ismini seçmelisiniz. Sonrasında "Tebrikler krallığınız değiştirildi" şeklinde uyarı mesajı alırsınız. Böylelikle Metin 2'de bayrak değişikliği yapabilirsiniz.

Ayrıca bazı PVP serverlarda bu krallıkların izi itemi NPC'lerde ücretsiz şekilde oyun içinde satılıyor. Fakat gerçek Metin 2 TR'de bu itemi sadece Nesne Market'ten satın alabilirsiniz. Yani 111 Ejderha Parası (EP) ile krallıkların izini satın alabilir ve bayrak değiştirme yapabilirsiniz. Bu arada her karakter sadece 1 kere krallık değiştirebilir. Ek olarak değişim sırasında 500 k para gerekmektedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

5 yorum:

  1. Ben değiştire basıyorum ama şuan değiştiremezsiniz diyor neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lag'dan dolayı olabilir CH değiştirip tekrar dener misiniz? Birde 1 karakterde sadece 1 hakkınız oluyor. Yani daha önceden krallık değiştirdiyseniz tekrardan aynı çarda değiştiremezsiniz.

      Sil
    2. pekı yan karakterle yenıden degıstırebılırmıyız mesela 1 lv car actım kırmızıı oldum sonra aynı hesabtan dıger bır yan karakter daha actım onunlada yenıden mavı olmak ıstıyorum oluyor mu ? yoksa sadece tek bır hesabta bır kere mı hakkın var

      Sil
    3. Evet hocam aynı id deki yan çarlarla da değişim yapılabiliyor. Fakat 1 hakkınız oluyor. Yani aynı hesaptaki 3 çarınız var diyelim. Hepsiyle birer kere değişim yapabilirsiniz.

      Sil
  2. Dannanakan serverinde oynayan varmı

    YanıtlaSil