Çarşamba, Kasım 22, 2023

6-6 Mitsi Kusursuz Elmas Efsunları Nedir? Kaç W Eder?

Metin2'nin en değerli 2. simyası Elmas simyasıdır desek yanlış olmaz. Yakut'tan sonra en pahalı ve değerli simya elmastır. Çünkü beceri hasarı ve beceri hasarına karşı koyma efsunları vermektedir. Beceri hasarına karşı koyma efsunu hem pvpde işe yarıyor hem de patronlardan alınan hasarı düşürmektedir. Bu yüzden oldukça değerli diyebiliriz. Peki, kusursuz elmas özellikleri nedir, 6-6 kusursuz elmas efsunları ile ilgili detayları sizlere yazalım.

6-6 Kusursuz Elmas Efsunları Nelerdir?


6-6 mitsi kusursuz elmas +6 simyasının efsunları aşağıdaki gibidir:
 
  • Zeka +16
  • Buz direnci +%16
  • Buzun gücü +16%
  • Beceri Hasarı %24
  • Beceri hasarına karşı koyma %24
  • Büyü savunması +24 (veya Büyülü saldırı değeri +24)




Altıda altı kusursuz elmas efsunları yukarıdaki gibidir. Elmasta 2 tane değerli 6-6 simya vardır. Birisi çift bec + büyü savunması, diğeri ise çift bec + büyülü saldırı değeridir. Şöyle ki eğer şaman karakteriniz varsa çift bec + büyü hasarlısı olan çok daha iyidir. Fakat şaman değilseniz diğer karakterlerdenseniz o zaman büyü savunmalısını kullanmak daha mantıklıdır. Ama dediğimiz gibi şamansanız kesinlikle büyülü str daha iyi ve etkilidir.

6-6 Kusursuz elmaslar şöyle:

  • Çift bec + büyü savunma
  • Çift bec + büyülü str

Kusursuz elmas max +6 basılabiliyor. Verdiği maksimum oranları ise ilk 3 efsun +16 diğer 3 efsun ise yani 4. 5. 6. efsunları %24 efsun verir +6'da. Tabii bu kusursuz için geçerli. Mitsi matta daha düşüktür.

6-6 Kusursuz Elmas Ne Kadar, Kaç Won Eder?


6'da 6 kusursuz elmas fiyatları serverdan servera göre değişkenlik gösteriyor. Mesela şuanda Metin2 TR Marmara sunucusunda 6-6 kusursuz elmas ortalama 700-800 won arasında değişmektedir. Mesela Alesta serverında fiyatları daha fazladır. Yanlış hatırlamıyorsam Alesta sunucusunda 6-6 kusursuz elmas (büyülü strli olanı) yaklaşık 1400-1500 won civarlarında ediyor. Ama diğer serverlarda biraz daha düşük etmektedir. Fakat ortalama bir değer alacak olursak 6-6 kusursuz elmas fiyatları 800-1000 won civarlarında değişkenlik göstermektedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder