Cumartesi, Kasım 25, 2023

Metin2 Kaplan Gücü Ne İşe Yarıyor? Kaplan Gücü Nereden Düşer?

Metin2'nin en beğenilen eventlerinden birisi de Kaplan Gücü eventidir. Kaplan gücü eventinde metin taşlarından veya boss patronlardan "Kaplan Gücü" itemi çıkabiliyor. Bu item ise oyuncular tarafından çok tercih ediliyor çünkü %40 hasar arttırıyor. Şimdi detaylara geçelim.






Metin2 Kaplan Gücü Nedir, Ne İşe Yarar?


Metin2'de "Kaplan Gücü" itemi 10 dakika boyunca %40 daha fazla PvE hasarı vermeye yaramaktadır, yani slotlara ve canavarlara %40 daha fazla hasar vurmaktadır. Yani bu itemi kullanan çar 10 dakika boyunca canavarlara %40 daha fazla hasar vurmaktadır. Gerçekten de çok önemli ve işe yarayan bir item diyebiliriz. Şöyle düşünün diyelim ki bir slota 10k vuruyorsunuz. Bu durumda kaplan gücü kullanırsanız slota 10k yerine 14k vurmuş olacaksınız. Yani yüzde 40 daha fazla vuracaksınız. Ayrıca kaplan gücü istiflenebilmektedir. Yani anladığımız kadarıyla 3 tane art arda kaplan gücü kullanırsanız toplam 30 dakika süresi olmuş olacak.

Ek olarak PvE hasarı çarın genel toplam hasarı demektir diyebiliriz. Yani hem düz vuruş hem de büyülü vuruşu kastedilmiş oluyor diye biliyoruz. Çünkü deneme yaptığımızda skille vurunca da hasar artışı sağlanıyordu. Haliyle "Kaplan gücü" hem normal str hem de büyülü str'yi arttırıyor diyebiliriz. Bu arada PvE hasarı çarın canavarlara vurduğu hasar diye biliyoruz. Normal pvplerde hasar artışı olmayabilir. Ama bu kaplan gücü ile canavarlara ve slotlara %40 daha fazla vuruluyor.

Kaplan Gücü Nereden Çıkıyor?


"Kaplan Gücü" itemi eventte metinlerden veya boss patronlarından düşebilmektedir. Bunun dışında nesne markette satılmaz, sandıklardan düşmez veya oyun içi ticaret camında yer almaz. Bildiğimiz kadarıyla sadece oyunda yapılan eventlerden düşmektedir. Ayrıca bazı kaynaklara göre Kaplan Gücü'nü bir sw'de kullanırsanız aynı id ile başka sw'ye giriş yaptığınızda orada da geçerli oluyor. Fakat bu konu hakkında net bilgi yok. Yine de oyun içi deneme yapabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder