Pazar, Kasım 05, 2023

Metin2 Okey Etkinliği Tamamen Bitiyor mu, Tekrar Başlayacak mı, Sıfırlanacak mı?

Metin2'nin en beğenilen etkinliklerinden birisi de Okey Etkinliği'dir. Özellikle bazı serverlar sadece Okey etkinliği için oyuncu çekmektedir diyebiliriz. Bu sunucuların başında Marmara geliyor. Marmara'da şuanda Okey etkinliği aktif fakat sağ üstteki eventler bölümüne tıkladığımızda eventin 26 gün sonra biteceği yazmaktadır. Bu durumda oyuncular eventin tamamen bitip bitmeyeceğini veya tekrar ne zaman başlayacağını merak ediyor. Şimdi detaylara geçelim.




Metin2 TR Marmara sunucusunda şuanda okey etkinliği devam ediyor. Fakat sağ üstteki eventler bölümüne bastığımızda okey eventinin 26 gün sonra biteceği yazıyor. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi event 26 gün sonra bitecek. Fakat burada şöyle bir durum var. Marmara sunucusunda Okey etkinliği sürekli açık olduğu için burada Okey bitecek gibi dursa da aslında 1 hafta ara verip tekrar başlayacak.

Yani Marmara serverında Okey etkinliği 1-2 hafta sonra bitecek fakat 1 hafta ara verip tekrardan sıfırlanacaktır. Yani bitiş tarihinde okey eventi bitmiş gibi dursa da sadece 1 hafta ara verecektir. 1 hafta sonra okey eventi tekrar 365 gün olarak aktif olacaktır. Kısacası okey eventi tamamen bitmiyor, sadece 1 hafta ara verip sonra tekrar sıfırlanacak ve tekrar Marmara sunucusunda aktif olacaktır.

Bunun dışında bazı sunucularda 1-2 aylık özel okey eventi geliyor. Diğer sunucularda süreli oluyor fakat Marmara gibi özel etkinlik sunucularında okey eventi her zaman aktif olmaktadır. Dediğimiz gibi yılda sadece 1 hafta olmuyor sonra tekrar sıfırlanıyor, 1 hafta sonrasında okey eventi yeniden başlıyor.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder