Pazartesi, Nisan 10, 2023

Metin2 Bonsai Peti Yerden İtem Toplar mı? "Bonsai+" ve "+Bonsai+" Petleri Farkı Nedir?

Metin2'de son gelen güncellemelerle birlikte artık bazı petler yerdeki itemleri otomatikman topluyor. Bunların başında Wayne peti geliyor. Fakat Wayne peti dışında bazı petler de toplama görevini yapmaktadır. Peki, Bonsai+ peti bunlardan biri mi şimdi detayları sizlere aktaralım.



Bonsai+ Peti Yerden İtem Toplar mı? Bonsai Petlerin Farkı Nedir?

Metin2'de yerden item toplayan petlerden birisi de Bonsai+ petidir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta şu. Pette + işareti olacak. Yani "Bonsai" veya "+Bonsai+" petleri maalesef yerden item toplamıyor. Yerden item toplayanın ismi "Bonsai+" olmaktadır. Eğer başında da artı işareti varsa yani +Bonsai+ oluyorsa bu yerden item toplamaz. Yerden item toplayanı sadece ve sadece Bonsai+ olmaktadır.



Mesela bazen oyunda nesne markette çeşitli indirimler ve paketler yer alıyor. İşte burada Bonsai petleri de gözükebiliyor. Fakat burada artı işaretlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Örneğin yukarıdaki görselde yer alan Bonsai petimiz +Bonsai+ yani yerden item toplamayan pettir. Eğer bu "Bonsai+" olsaydı o zaman yerden item toplardı. Ama hem başında hem sonunda + işareti olan Bonsai pet maalesef yerden item toplamamaktadır.

Kısacası petin ismi sadece Bonsai+ olsaydı Wayne gibi yerden item toplardı. Ama başında da artı işareti olduğundan bu yerden item toplamaz. Ek olarak Bonsai+ peti hem yerden item topluyor hem de 1500 HP + 5 kritik vermektedir. Ayrıca +Bonsai+ peti ise sadece %20 exp özelliği veriyor.

Bonsai+ petinin verdiği özellikler:

  • Yerden item toplama
  • 1500 HP
  • 5 kritik

+Bonsai+ petinin verdiği özellikler:

  • +%20 EXP

Bonsai+ ve +Bonsai+ petlerinin farkları da bu şekildedir. İyi oyunlar dileriz...


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder