Pazar, Nisan 30, 2023

Metin2 Oto Avda Skiller Eklenmiyor Hatası Çözümü Nasıl Yapılır? (M2 Skill Basmıyor)

Metin2'nin sonradan gelen en iyi özellikleri arasında otomatik av sistemi gelmektedir. Diyelim ki oyunun başında durmaya vaktiniz yok. Bu durumda çarınızı oto ava bırakarak kasılmasını sağlayabilirsiniz. Normalde oto av ücretsiz fakat çarınızın skill basmasını ve pot basmasını isterseniz nesne marketten Otomatik Av paketini almanız gerekiyor. Fakat oto avda skilleri ayarlarken bazı hatalarla karşılaşılabiliyor. Şimdi detayları sizlere iletelim.

Arkadaşlar oto avda skiller üst tarafa yani "Beceriler" kısmına konuluyor. Fakat buraya skilleri aşağıdan yani 1-2-3-4 f1-f2-f3-f4 kısımlarının olduğu yerden eklerseniz buraya eklenmez. Bunun için skilleri oto ava yerleştirmek için klavyeden C harfine basıp buradan skilleri sürükleyin. Bu şekilde çalışacaktır.



Dediğimiz gibi eğer alt taraftan mouse ile skilleri buraya sürüklerseniz hata alırsınız. Bu yüzden yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi otomatik av bölümüne skilleri yani yetenekleri koymak için C harfine basıp buradan ekleme yapın. Bu şekilde hatanın sorununu çözmüş oluruz.

Birde bazen oto avda çar skill basmayabiliyor. Bunun nedeni ise çarın potunun bitmiş olmasıdır. Yani eğer oto avda skill basılmıyorsa büyük ihtimalle çarınızın mavi potu yani manası bitmiştir. Bundan dolayı çarınıza mavi pot alırsanız oto avda skillerinizi tekrar kullanabilirsiniz.



Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

2 yorum:

  1. Kardeşim siten çok güzel çok faydalanıyorum. Allah senden razı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sizden de razı olsun hocam çok sağolun

      Sil