Pazar, Nisan 16, 2023

Metin2 Hidra Hangi Element? Metin2 Hidra İçin Gerekli Efsunlar Hangileri?

Metin2'de Hidra güçlü bosslar arasında gelmektedir. Hidra'yı kesmek isteyenler Hidra'nın hangi element olduğunu ve hangi efsunların lazım olduğunu merak ediyor. Şimdi detayları sizlere aktaralım.





Metin2 Hidra Hangi Element?


Metin2'de Hidra buz elementidir. Yani Hidra için etkili olan element buzdur. Hidra için itemlerinizin buz direnci ve buzun gücü efsunlarında olması gerekmektedir.

Ek olarak oyunda bazı kişiler Hidra karanlık elementidir diyor. Bunun nedeni de büyük ihtimalle Hidra'nın bulunduğu mape Karanlık Ejderha Kayası'ndan giriş sağlanıyor. Bundan dolayı bazı oyuncular karanlık işliyor diyebilir. Fakat çoğu kaynağa göre Hidra için gerekli element ve efsun buzdur.

Metin2 Hidra İçin Gerekli Efsunlar Neler?


Metin2'de Hidra için en gerekli efsunların başında Buz Direnci ve Buzun Gücü efsunu gelmektedir. Bunlar dışında Hidralık efsunlar aşağıdaki gibidir.

Hidra İçin Gerekli Efsunlar Listesi:

  • Buz Direnci : +%35 olursa süper olur
  • Buzun Gücü : +%1 olması yeterli diye biliyoruz
  • Beceri Hasarına Karşı Koyma : +%20 olursa çok iyi olur
  • Canavarlara Karşı Güçlü : Ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur

Bunlar Hidra için en gerekli efsunların başında gelmektedir. Hidra beceri hasarı da vurduğu için çarda beceri hasarına karşı koyma efsunu varsa süper olur. Bunların dışında Hidra'yı rahat kesebilmeniz için petinizin olması ve biyolog görevlerinizin bitmiş olması ekstradan iyi olur. Ayrıca Hidra için canavarlara karşı güçlü efsunu da önemlidir. Ek olarak dönüşüm küreleriyle de Hidra hızlı ve kolaylıkla kesilebiliyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder