Pazartesi, Haziran 08, 2020

Bronz Kral Ganimeti Sandığından Ne Çıkar? Nasıl Kazanılır?

Metin2'de kralı yakala oyununu oynadıktan sonra ödül olarak altın, gümüş ve bronz kral ganimeti sandıkları kazanılmaktadır. Bunlardan güzel hediyeler çıkmaktadır. Şimdi bu sandıkların en değersizi olan bronz kral ganimeti içerisinde neler bulunur ve nasıl kazanılır onu anlatacağız.

Metin2 Bronz Kral Ganimeti Sandığı Nasıl Kazanılır?





Arkadaşlar Metin2'de bronz kral ganimeti sandığı kralı yakala oyunundan 10-399 puanları arasında yapılınca kazanılmaktadır. Yani 399 veya daha az puan yaparsanız bronz kral ganimeti kazanırsınız. Bu sandık gümüş ve altına göre oldukça değersizdir. İçerisinden hiç bir şey çıkmıyor desek yalan olmaz. Çünkü bu sandık da aynı bronz okey sandığı gibidir. En azından öyle düşünüyoruz. Çünkü resmi web sitesinde içerisinde neler bulunur yazmamışlar ama araştırdığımız kadarıyla sadece exp, yang veya kral seti çıkmaktadır.

Metin2 Bronz Kral Ganimeti Sandığından Ne Çıkar?


Bronz kral ganimetinden aşağıdakiler çıkmaktadır:


  • Kral Kart Destesi
  • 100.000 EXP
  • 50.000 YANG (50k)
  • 100.000 YANG (100k)


Bronz kral ganimeti sandığı içerisinden sadece yukarıdakiler çıkmaktadır. Yani sandık çok değersizdir diyebiliriz. Eğer güzel itemler çıkartmak istiyorsanız gümüş veya altın kral ganimeti kazanmaya çalışın. Bronz kral ganimetleri maalesef para etmiyor. Fakat bu sandığın şöyle bir avantajı var. Buradan kral kart desteleri çıkartarak altın kral ganimeti kazanmaya oynayabilirsiniz. Yani bu sandıktan 4 tane item çıkabildiği için %25 oranda kart destesi bulunacaktır. Haliyle sizde kart destesi olunca da oyuna direkt başlayabiliyorsunuz 25 tane kral kartı toplamanıza gerek kalmıyor. Zaten bronz sandıklar da genelde bu açıdan çok satın alınıyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

2 yorum:

  1. %25 ihtimalle cıkmıyor ıhtımalı daha düşük 55 sandıktan 1 tane cıkmadı bu %25 ihtimal olamaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam sonuçta 4 tane var ve 1 tane itemin çıkma olasılığı 4'te 1 oluyor. Haliyle bu da %25 'e eşittir. Yani düz mantık matematik olarak yazmıştım. Yoksa tabii ki kart destesi oranını gm düşürdüyse o zaman %25 olmaz. Ama 4 item çıktığı için 4'te 1 yazmıştım.

      Sil