Salı, Haziran 02, 2020

Metin2 Ejderha Markası (EM) Nedir? Hesaba EM Nasıl Yüklenir?

Metin2 oyununda Ejderha Parası yani EP'in yanı sıra Ejderha Markası diye bir para birimi de mevcuttur. Fakat oyunda Ejderha Markası satın alınamıyor. Peki ejder markası nasıl temin edebiliriz şimdi sizlere onu anlatalım.

Metin2 Ejderha Markası (EM) Nedir?





Metin2'de EM'in açılımı "Ejderha Markası" demektir. EP ile karıştırılmamalıdır. İkisi farklı şeylerdir. EP normal para ile alınabilen bir şeydir. Fakat Ejderha markası para ile alınamıyor.

Ejderha markası elde etmek için hesabınıza EP yüklemelisiniz ve bu EP'i harcamalısınız. Yani hesabınıza EP yüklediğinizde ve bu EP'i harcadığınızda hesabınıza otomatikman Ejderha Markası gelmiş olacaktır. Mesela 100 EP yüklediniz ve bunu harcadınız diyelim. O zaman otomatikman 100 EM yani 100 Ejderha markası kazanırsınız. Yani oranı 1'e 1'dir. Ne kadar Ep yükleyip harcarsanız o miktarda EM kazanmış olursunuz. Ejderha markası ile birbirinden güzel değerli itemler alabilirsiniz.

Yani bir nevi Ejderha markası EP yükleyip harcama yapanlara oyunun vermiş olduğu bonus bir hediyedir. Bu markalarla güzel itemler çekebilirsiniz.



Ejderha markasının görüntüsü yukarıdaki resimdeki gibidir.

Metin2 Hesaba Ejderha Markası Nasıl Yüklenir?


Yukarıda dediğimiz gibi hesaba Ejderha Markası yüklemek için öncelikle EP çekmeniz gerekiyor. Ardından ne kadar EP harcarsanız otomatikman o kadar marka gelmiş olur. Diyelim ki 3000 EP çektiniz. Oyunda 1500'ünü harcadınız. O zaman sizin hesabınıza 1500 EM yani 1500 ejder markası gelmiş olur. Bu ejder markalarıyla da güzel itemler alabilirsiniz.



Nesne markete girdiğinizde en üstte 2 tane sembol bulunuyor. Bunlardan yukarıda olanı ejderha parasını ve aşağıda olanı ise ejderha markasını göstermektedir. Yani ejderha markasından ne kadar kaldığına aşağıdaki sembolün yanından görebilirsiniz. Oyun başlangıcında herkese hediye 5 ejderha markası verilmektedir. Oyunda 4. levelde misk yağı görevi açılıyor. Onu almak için bu 5 markayı kullanabilirsiniz. 1 misk yağı 1 em değerindedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder