Pazartesi, Haziran 01, 2020

Metin2 EP Nedir? "EP" Açılımı Nedir?

Her oyunda olduğu gibi Metin2'de de çok kullanılan bazı kısaltmalar mevcuttur. Bu yazıda sizlere EP ne demektir açılımı nedir onu anlatacağız.

Metin2 EP Nedir? EP'in Açılımı Nedir?





Metin2 oyununda EP'in açılımı "Ejderha Parası" demektir. Bazı yerlerde EP'in açılımı "Ejder Parası" olarak da geçmektedir. Yani ejderha parasının ilk harfleri EP kısaltmasını oluşturmaktadır.

Hesabınıza EP yani ejderha parası yükleyerek ve oyun içerisinden nesne markete girerek birbirinden güzel itemler satın alabilirsiniz. Mesela nesne markette 60 EP 12 tl den satılmaktadır. Bu EP'lerle oyun içinde elde edilemeyen değerli eşyalar satın alınabiliyor. Mesela oyun içerisinden kostüm, başlık, silah fişleri vb. eşyalar alınamıyor. Ama EP ile bunları satın alabilirsiniz. Veya oyunda EP ile satın almış bir kişiden yang karşılığında da satın alabilirsiniz.

Ejderha Parası Fiyatları:


  • 60 EP >>> 12 ₺
  • 180 EP >>> 29 ₺
  • 450 EP >>> 59 ₺
  • 1275 EP >>> 149 ₺
  • 3000 EP >>> 299 ₺

EP fiyatları bu şekildedir. Fakat bazen indirim günleri oluyor. O zaman EP alındığında %25 %30 gibi indirimler olabiliyor. Veya oyun daha fazladan EP verebiliyor. Aynı 2 al 3 öde gibi mesela 100 EP alınca oyun 20 EP hediye edebiliyor.

Buradaki yazımızdan hesaba EP nasıl yüklenir onu anlatmıştık. Dediğimiz gibi oyun içerisindeki Nesne Market'ten bir eşya satın almak için EP'e ihtiyaç vardır. Hesabınıza EP yükleyerek nesne marketten alışveriş yapabilirsiniz.



Ejderha parasının görüntüsü yukarıdaki gibidir. Yani nesne markette üst taraftaki ejderha parasını temsil eder. Alttaki ise ejderha markası anlamına geliyor. Ejderha markasını ve itemlerini sonraki yazılarımızda anlatacağız. Şimdilik sağlıcakla kalın. İyi oyunlar.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder