Perşembe, Haziran 18, 2020

Büyülü Bakır Ne İşe Yarar? Büyülü Bakır Nereden Düşer?

Büyülü bakır Metin2 oyununda oldukça önemli bir yer kaplamaktadır. Çünkü item yükseltmek için gerekli olan bir malzemenin üretiminde lazımdır. Şimdi detayları anlatalım.

Büyülü Bakır Ne İşe Yarar?






Metin2'de büyülü bakır "Savaş Kağıdı" üretimi için gerekli olan bir eşyadır. Savaş kağıdı itemlere +0'dan +4'e kadar %100 olarak basmaya yarayan bir itemdir. Yani diyelim ki elinizde 4 tane savaş kağıdı var +0 zehir kılıcını bu 4 savaş kağıdı ile direkt +4 zehir kılıcı yapabiliyorsunuz.

Savaş kağıdı yapmak için Demirci'ye 1 tane Büyülü Bakır ve 1 tane Kutsama Kağıdı vermeniz gerekmektedir. Ayrıca 200k para da vermelisiniz. Haliyle büyülü bakır da savaş kağıdı üretimi için gerekli olan bir eşyadır. Yani büyülü bakır+kutsama kağıdı+200k=savaş kağıdı demektir.

Eğer yüksek seviye itemlere + basmak istiyorsanız bu savaş kağıdı oldukça önem taşıyor. Çünkü itemi direkt olarak +4'e basıyorsunuz. Zaten kutsama kağıdı ortalama 1m fiyatında satılıyor. Büyülü bakırı da aşağıda anlatacağımız şekilde çıkartarak savaş kağıtları üretimi yapabilirsiniz.

Büyülü Bakır Nereden Düşer?


Oyunda büyülü bakır genellikle kendi levelinizdeki slotlardan çıkmaktadır. Yani kendi seviyenizdeki canavarları keserek büyülü bakır çıkartabilirsiniz. Bildiğimiz kadarıyla 1. köyde ve 2. köyde büyülü bakır düşmüyor. Ama mesela vadide (Seungryong Vadisi) çıkabiliyor. Yani büyülü bakır düşürmek için en azından bir 35-40 level olmak lazımdır. Sonrasında vadiye giderek orta alandaki orkların orada çıkartabilirsiniz. Bizzat 2 tane orkların orda çıkartan gördüm ve direkt yere düşmüştü o kişi almadığı için ben aldım.

Büyülü bakır düşürebileceğiniz tavsiye ettiğimiz yerler:


  • Seungryong Vadisi (Orta alanda Ork'larda çok çıkıyor.)
  • Hwang Tapınağı


Ayrıca büyülü bakır en iyi tapınakta kasılıyor. Çünkü tapınakta çok seri şekilde çıkabiliyor. Buraya giderek de güzel miktarda büyülü bakır kasabilirsiniz. Günlük çıkma sınırı yok fakat günde ortalama 4-5 tane çıkabiliyor diye biliyoruz.

Ek olarak Nesne Market'ten 849 EM'ye yani 849 ejderha markasına 1 adet Büyülü Bakır satın alabilirsiniz.

Son olarak "Ayışığı Define Sandığı" 'ndan da büyülü bakır çıkabiliyor. Bu sandığı kırdırarak büyülü bakır düşürebilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder