Cumartesi, Haziran 20, 2020

Metin2 Bronz Yutnori Paketi İçerisinden Ne Çıkar?

Metin2'de yutnori eventi kapsamında ödül olarak bronz, gümüş ve altın yutnori paketleri vermektedir. Bu paketlerden en değerlisi altın yutnoridir. Sonra gümüş yutnori ve en değersizi ise bronz yutnori paketi sandığıdır. Şimdi bronz yutnoride neler bulunuyor onu paylaşalım.

Bronz Yutnori Paketi Nasıl Kazanılır?





Bronz yutnori paketi, yutnori oyununda 150 puan ve daha aşağı bir puan kazandığınızda elde edebileceğiniz bir sandıktır. Yani yutnori oyununda 150'den daha aşağı bir puan toplarsanız bronz yutnori paketi kazanmış olursunuz. Yutnori oyunu eventi dışında bu paketi kazanmanın bir yolu bulunmuyor.

Yutnori oyununda kazanılabilecek en değersiz sandıktır. Haliyle içerisinden de değerli itemler çıkmamaktadır.

Bronz Yutnori Paketi İçerisinden Ne Çıkar?

Bronz yutnori paketi içerisinden değerli bir item düşmemektedir. Aşağıdakiler çıkmaktadır:

  • 100 bin EXP
  • 100 k yang
  • 50 k yang
  • Yutnori oyun seti

Bronz yutnoriden yukarıdakiler çıkabiliyor. 100 bin ex, 100k ve 50k kesin çıkıyor. Fakat bazı kaynaklara göre bronz yutnoriden tekrardan oynayabileceğiniz yutnori oyun seti de çıkmaktadır. Yani bu itemle tekrardan yutnori oyununa başlayabilirsiniz. Böylece gümüş veya altın yutnori paketi çıkartma olasılığınız olabilir. Yani bu bakımdan bronz yutnoriler az da olsa iyi fiyata satılabilir. Çünkü yeniden oyun oynama ihtimali veriyor bizlere.

Genel olarak 1 tane bronz yutnori paketi ortalama 500k-1m arasında satılmaktadır. Yine de daha ucuza veya daha pahalıya pazarlarda rastlayabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder