Cuma, Haziran 26, 2020

Metin2 İtem Nasıl Ayrılır? İtem Ayırma Nasıl Yapılır?

Metin2'de ilk başlarda itemler teker teker olurdu toplu şekilde olmazdı. Yani mesela istiridye oyunun ilk çıktığı zamanlarda 5'li 10'lu şekilde iç içe geçirilemezdi. Fakat sonradan oyuna güncelleme geldi ve şuanda + basma itemleri 200'lü olarak birleştirilebiliyor. İşte bu birleştirmeyi de oyun içerisinden çok kolay şekilde ayırabiliyoruz. Şimdi sırayla anlatalım.

Metin2 İtem Ayırma Nasıl Yapılır?


İtem ayırmak için öncelikle toplu olan itemin üzerine geliyoruz ve klavyeden "Shift" tuşuna basıyoruz ve mouse ile itemin üzerine bir kere tıklama yapıyoruz. Klavyenin sol tarafındaki Shift tuşuna basmamız gerekmektedir. Yani toplu iteme Shifte basılı tutarak mouse ile tıklama yapıyoruz.






Ardından yukarıdaki gibi küçük bir pencere çıkacak karşımıza. Buradan 200'lü itemi kaça ayıracaksanız onu yazıyorsunuz. Mesela biz 1 tane ayırmak istiyoruz o yüzden 1 yazdık. Sonrasında "Tamam" butonuna basıyoruz.



Ardından ayırdığımız itemi nereye koyacaksak mouse ile oraya tıklıyoruz. Sonrasında yukarıda gördüğünüz gibi item 1 adet ayrılmış oluyor.

Bu şekilde birleşik itemlerin üzerine gelip Shift tuşuna basarsanız o itemi istediğiniz sayıda ayırabilirsiniz. Dilerseniz 200'lü itemi 10'ar 10'ar ayırın, dilerseniz 10'lu itemi 1'er 1'er ayırın hepsini shift tuşuna basarak yapabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder