Perşembe, Haziran 11, 2020

Metin2 Depo İçin 2. ve 3. Sayfa (Envanter) Ekleme Nasıl Yapılır?

Metin2'de bildiğiniz gibi bir karakterin envanterinde sınırlı sayıda yer oluyor. Envanterde yer dolunca oyuncular mecburen değerli itemlerini depoya aktarıyorlar. Depoda ise sadece 1 sayfa açıktır. Fakat "Genişletilmiş Depo" itemini kullanarak depo sayfa sayısını 3'e çıkartabilirsiniz. Yani depodaki 1 sayfa maksimum 3 sayfa olabiliyor. 3 sayfaya çıkartmak için de nesne marketten EP ile genişletilmiş depo almanız gerekmektedir. Şimdi kısaca anlatalım.

Depo İçin 2. ve 3. Sayfa (Envanter) Nasıl Açılır?





1-) Öncelikle arkadaşlar depodaki sayfa sayınızı arttırmak için Nesne Market'i açıyoruz ve aratma yerine "Genişletilmiş Depo" yazıyoruz. Ardından entera basıyoruz.



2-) Ardından aşağıda 3 tane genişletilmiş depo itemi çıkacaktır. Bunlardan en soldaki 30 günlük 45 EP, ortadaki 15 günlük 24 EP ve en sağdaki ise 7 günlük 13 EP fiyatındadır. Buradan genişletilmiş depo satın alabilir ve depodaki sayfa sayısını +2 yapabilirsiniz. Yani ikinci ve üçüncü sayfaları böylelikle açabilirsiniz.



3-) Mesela 30 günlük 45 EP olanın üzerine tıkladık. Buradan "Satın al" butonuna basarsanız itemi almış olursunuz.



4-) Böylelikle oyundan çıkış yapıp tekrar girdiğinizde Depocu'daki depo sayfanız 3'e çıkmış olacaktır. Ayrıca eğer genişletilmiş depo süresi biterse deponuzdaki 2. ve 3. sayfa envanterleri yok olacaktır. Böylelikle orada bulunan itemler de görünmez olur. Fakat itemler kaybolmaz. Şöyle ki; eğer tekrardan nesne marketten genişletilmiş depo alırsanız yani 2. ve 3. sayfayı tekrardan açarsanız o kaybolan itemler geri gelmiş olur. Yani depo süresi biterse itemler de silinmiş olur. Ama itemlere tekrar ulaşmak için tekrardan depo almanız lazımdır.

Böylelikle deponuza ekstradan 2 envanter ekleyebilirsiniz. Dediğimiz gibi bu sadece EP ile yapılabiliyor. Maalesef bunun dışında açılamıyor. Eğer dilerseniz oyun parası ile 50 EP kuponu alabilir ve 30 günlük 45 EP'ten depo sayfası açabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder