Cumartesi, Mayıs 30, 2020

Metin2 Nesne Market Nasıl Açılır? Hesaba EP Nasıl Yüklenir?

Metin2'de slotlardan, metinlerden vb. yerlerden düşmeyen bir çok item Nesne Market'te EP karşılığında satılmaktadır. Nesne markette satılan itemler genellikle çok değerlidir ve karakterlerin gelişimi için lazım olan çeşitli itemlerdir. Nesne marketten EP satın alarak itemler çekebilirsiniz ve kullanabilirsiniz. Şimdi nesne market oyun içerisinde nereden açılır ve hesaba EP yani Ejderha Parası nasıl yüklenir onu anlatalım.

Metin2 Nesne Market Nasıl Açılır?


Oyun içerisindeyken Nesne Market'e 2 türlü giriş yapabilirsiniz. Öncelikle ESC tuşuna basıp oradan "Nesne Market" butonuna tıkladığınızda buraya giriş sağlayabilirsiniz.




Ayrıca oyun içinde aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi en sol altta yuvarlak dönen altın para simgesi mevcut. Buraya da tıklayarak nesne marketi açabiliyorsunuz.



Böylelikle nesne marketi hızlı şekilde açabiliyorsunuz.

Metin2 Hesaba EP (Ejderha Parası) Nasıl Yüklenir?


Arkadaşlar Metin2'nin resmi web sitesinden hesabınıza EP yükleyebildiğiniz gibi oyun içerisinden nesne marketten de EP yükleyebiliyorsunuz. Bunun için öncelikle yukarıda anlattığımız gibi nesne markete giriş yapıyoruz.

Nesne markete giriş yaptıktan sonra hesaba EP (Ejderha Parası) yüklemek için en üstteki "HESABI DOLDUR" yeşil renkli butonuna basıyoruz.



Ardından yeni bir sayfa açılacaktır. Aşağıda gördüğünüz gibi hesabınıza ne kadar EP yüklemesi yapacaksanız onu seçin. Sonrasında ödeme yöntemini seçin, tik işareti koyarak onaylamayı yapın ve "Şimdi satın al" butonuna tıklayın.



Ardından banka ve ödeme bilgilerinizi girerek hesabınıza EP çekebilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder