Perşembe, Mayıs 28, 2020

Metin2 Loncaya EXP Bağışı Nasıl Yapılır?

Metin2'de düşük seviyede kalmak için explerinizi bağışlamanız gerekiyor. Bunun için de bir Lonca'ya üye olmalısınız. Lonca'ya üye olduğunuzda istediğiniz kadar EXP bağışı yapabiliyorsunuz. Bu sayede hep düşük seviye kalıp metin ve düşük seviye slotlar keserek item ve eşya kasabilirsiniz. Bu şekilde kasılan çok oyuncu vardır. Bu item kasma açısından oldukça faydalı bir taktirdir. Oyuncular genellikle exp bağışlamak için Lonca ararlar. Sizler de bu şekilde hızlı level atlamanın önüne geçmek isterseniz exp bağışı yapabilirsiniz.

Eğer hızlı level atlarsanız düşük seviye canavarlardan item düşüremezsiniz. İşte bu yüzden explerinizi bağışlayın ve hep düşük seviye kalın. Böylelikle slotlardan daha çok item düşürme olasılığınız olur. Şimdi exp bağışı nereden yapılır onu anlatalım.


Loncaya EXP Bağışı Nasıl Yapılır?


1-) Metin2'de exp bağışı yapmanız için öncelikle bir Lonca'ya üye olmanız gerekmektedir. Lonca'ya üye olduktan sonra "Lonca Penceresi" 'ni açıyoruz. Lonca penceresinin nasıl açıldığını öğrenmek için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz. Lonca penceresini açtıktan sonra "Lonca Seviyesi" yazısının yanında yukarı ok işaretiyle aşağıdaki resimde gördüğünüz "EXP bağışla" butonu mevcuttur. Ona tıklıyoruz.




2-) Böylelikle buradan kaç exp bağışlayacaksanız onu yazıyoruz. Mesela çok tecrübe puanı bağışı yapacağım diyorsanız buradaki sayıyı 100.000 yapın. Hatta sağ tarafta sizin toplam exp yani tecrübe puanınız yazıyor. Yani maksimum bu miktarı yatırabilirsiniz. Dilerseniz hepsini yatırın. Böylelikle tüm EXP kutularınız sıfırlanmış olur. Ne kadar bağış yapacaksanız onu yazdıktan sonra "Tamam" butonuna basıyoruz.



3-) Sonrasında EXP'imizi bağışlamış oluyoruz. Artık bu bağışladığımız expler Lonca'ya gitmiş oldu. Böylelikle Lonca seviyesi Lonca üyelerinin yapmış olduğu EXP bağışlarının miktarına göre artacaktır. Bilgi olarak chat kısmında ne kadar ex bağışladığınız yazmaktadır.



4-) Böylelikle aşağıda gördüğünüz gibi kutumuz boşalmış oluyor. Bizim bağıştan önce 3 kutumuz tamamen doluydu. Şimdi tek kutu kalmış. Buna göre sizler de dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.



Dediğimiz gibi böylelikle EXP bağışı yaparak düşük seviyede kalırsınız ve bu sayede seviyesi düşük canavarlardan item düşürme olasılığınız artmış olur. Aynı şekilde düşük seviye metinlerden taş ve beceri kitabı düşürme oranınız da yükselmiş olur. İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

1 yorum:

  1. Lonca 20. seviyeye geldiğinde nasıl bağış yapabiliriz

    YanıtlaSil