Perşembe, Mayıs 21, 2020

Metin2 Posta Kutusundan Hediye İtem Nasıl Gönderilir?

Metin2'de son yapılan güncellemelerle birlikte oyunda bir kişiye item hediye edebilirsiniz. Üstelik tamamen ücretsiz ve kolay şekilde. Peki bir kişiye posta kutusundan hediye item nasıl gönderebiliriz şimdi maddeler halinde ve resimli olarak anlatımını yapalım.

Metin2 Posta Kutusundan Hediye İtem Gönderimi Nasıl Yapılır?


1-) Posta kutusundan hediye göndermek için öncelikle 1. veya 2. köydeki Depocu'nun yanına gidiyoruz. Çünkü posta kutusu Depocu'nun hemen yanında bulunmaktadır.




2-) Ardından posta kutusunu açıyoruz ve "Posta kutusunu aç" butonuna basıyoruz.



3-) Posta kutusunu açtıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran karşımıza gelecektir. Buradan en sağ alttaki Gönder butonuna tıklıyoruz.



4-) Ardından aşağıdaki gibi bir pencere çıkacaktır. Buradan Alıcı kısmına hediyeyi göndereceğimiz kişinin nikini yazıyoruz. Sonrasında dilerseniz mesaj yazabilirsiniz. Ardından boş alana hediye yollayacağınız itemi yerleştirin. Mesela biz ölümcül plaka zırh koyduk onu gönderiyoruz diyelim. O yüzden onu ekledik. Ardından "Gönder" butonuna basarsanız hediyeyi karşı tarafa iletmiş olursunuz.



5-) Böylelikle karşı tarafa posta kutusundan hediye eşya göndermiş oluyoruz. Aynı şekilde bir kişi size de buradan item gönderebilir. Sizler de posta kutusunu açıp itemi kendi envanterinize alabilirsiniz.

Bu şekilde posta kutusundan hediye item gönderimi yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde başkaları da sizlere bu yolla item gönderebilir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder