Cumartesi, Mayıs 16, 2020

Lonca Demircilerinin Artı Basma Oranı % Kaç Fazladır?

Metin2'de 1. ve 2. köy merkezlerinde bulunan Demirci'lerin yanı sıra Lonca Demircileri diye farklı NPC'ler de vardır. Bu Lonca demircileri çeşitli Lonca sahiplerine ait özel demircilerdir. Lonca arazisindeki demirciler normal demirciye göre %10 daha fazla şansla itemlere + basmaktadır. Yani kısacası buradaki demirciler daha fazla artı basma oranına sahiptir.

Metin2 Lonca Demircileri ve Artı Basma Oranı






Metin2'de Lonca demircileri özel NPC'lerdir. Haliyle artı basma oranları daha yüksektir. Bu bakımdan herkes Lonca demircilerinde + basmaya çalışır.

Lonca arsalarında bulunan lonca demircileri %10 daha fazla şans ile itemlere + basmaktadır. Yani Lonca Demircilerine giderek %10 daha fazla şans ile itemlerine artı basabilirsiniz.

Lonca demircilerinin görünümü yukarıdaki resimdeki gibidir. Dediğimiz gibi bu demirciler Lonca'lara özeldir. Burada + basmak %10 daha şanslı oluyor. Bu bakımdan + basma parası daha fazla gidiyor. Yani köylerde bulunan normal Demirci'ye göre Lonca Demirci'leri daha fazla + basma parası istemektedir. Bunun yanı sıra normal demircilere göre + basma oranları %10 daha fazladır. Bu bilgi metin2'nin resmi sitesinde de yazıyor. Dilerseniz oradan da okuyabilirsiniz.



Lonca Demircilerinde Zırhçı, Kuyumcu ve Silahçı olmak üzere 3 çeşit + basma demircisi mevcuttur. Lonca demircileri 1. köylerde yer almaktadır. Köylerin köşe kısımlarında bu demircilere ulaşabilirsiniz. Haritadaki bayrak simgeli alanlar Lonca Demircilerini temsil etmektedir. Yani yukarıdaki mavi bayrak 1. köy haritasında gördüğünüz gibi bayrak bölgelerine gittiğinizde lonca arsasına yani lonca arazisine gitmiş olursunuz, haliyle burada demircileri görürsünüz. Burada istediğiniz kadar itemlere + basabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder