Salı, Mayıs 05, 2020

Metin2'de İstiridye'den Ne Çıkar? İstiridye Nereden Düşer?



Metin2'nin en çok aranılan itemlerinden birisi İstiridye'dir. Çünkü istiridye hem + basma eşyasıdır hem de içerisinden değerli inciler çıkmaktadır. Düşük ve orta seviye itemlere +8 ve +9 basarken lazım olmaktadır. Bu bakımdan oldukça değerlidir ve tanesi 500k-1m arasında değişmektedir.


İstiridye İçerisinden Ne Çıkar?

Metin2'de istiridyeyi açtığınızda içerisinden aşağıdaki 4 item çıkabilmektedir:

  • Taş Parçası
  • Beyaz İnci
  • Mavi İnci
  • Kan Kırmızı İnci


Bunların dışında "İstiridye kayboldu" hatası da alabilirsiniz. Yani bunun anlamı istiridye boş çıktı demektir. İstiridye'yi sağ tık yaparak açabilirsiniz ve yukarıdaki itemlerden birini kazanabilirsiniz. Bu itemlerden en değerlisi beyaz incidir. Metin2 TR sunucularında fiyatı ortalama 5-10m arasında değişmektedir.

İstiridye'den çıkan taş parçası ise çöp itemdir. Hiç bir işe yaramamaktadır. Dediğimiz gibi istiridyeyi ister beyaz inci çıkartmak için kırdırın isterseniz de orta seviye itemlere +8 veya +9 basmak için saklayın. Tercih size kalmış. Veya 500k civarlarında pazarlarda satabilirsiniz iyi ticaretler yapabilirsiniz.

İstiridye Nereden Düşer?


İstiridye'yi balık tutarak kazanabilirsiniz. Yani olta takıp balık tuttuğunuzda denizden istiridye çıkartabilirsiniz. Veya sudak balığı, ringa balığı vb. gibi balıklar çıkartabilir ve bunları kırdırarak istiridye kazanabilirsiniz.

Bunun dışında istiridye oyunda aşağıdaki yerlerden çıkmaktadır:

  • Kızıl Orman'daki canavarlardan çıkabilir.
  • Sürgün Mağarası'ndaki canavarlardan çıkabilir.
  • Balık avından çıkabilir.

Bunun dışında istiridye bazı sandıkların içerisinden de çıkabilmektedir. Mesela gümüş okey sandığı, altın okey sandığı vb. sandıklardan da istiridye düşürebilirsiniz. Ek olarak pazarlardan 500k civarında satın alabilirsiniz. Ayrıca Nesne Market'te bazen çark çekilişleri oluyor. Onlara katılarak da istiridye kazanabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder