Pazartesi, Mayıs 04, 2020

Metin2'de Pazar Nasıl Kurulur? (Adım Adım Anlatım)

Metin2'de pazar kurabilir ve diğer oyuncularla ticaret yapabilirsiniz. Oyunun en zevkli olaylarından birisi olan pazar kurma ve ticaret bir çok oyuncu tarafından yapılmaktadır. Genellikle çoğu oyuncu bir tane yedek pazar çarı açar ve asıl çarını farmda kasarken yan çarı olan pazar çarını pazara bırakır ve itemlerini satmaya çalışır. Sizler de hızlı gelişmek istiyorsanız bir yan çar açın ve ufaktan ticaretler yapın.

Peki Metin2'de pazar nasıl kurulur şimdi oyuna yeni başlayanlar için adım adım anlatalım.

Metin2'de Pazar Nasıl Kurulur?


1-) Oyunda pazar kurmak için öncelikle 1. köydeki veya 2. köydeki "Satıcı" NPC'sine gitmemiz gerekiyor. Satıcı'dan 1 tane "Paket" itemi almamız lazımdır. Çünkü pazar kurmak için pakete ihtiyaç var.




2-) Paket itemini aldıktan sonra pazarı nereye kuracaksanız oraya gidin. Ve sonrasında envanterden paket itemini mouse ile sağ tık yapın ve açın. Ardından pazarın ismini aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi yazın ve "Tamam" butonuna basın. Buradaki pazar ismini diğer tüm oyuncular görecektir. Bu yüzden dikkat çekici bir isim yazarsanız pazarınıza girilme olasılığı daha yüksek olur. Bu bakımdan dikkat çekici bir isim yazın.



3-) Pazarın ismini yazdıktan sonra aşağıdaki gibi pazar ekranı açılacak. Buraya envanterinizden item alıp koyun. Ardından fiyatını yazın. Satacağınız itemleri pazara koyduktan sonra en sonunda "Tamam" butonuna basın. Böylelikle pazarı kurmuş olursunuz. Mesela biz örnek olması açısından 1 tane ölümcül plaka zırh koyduk ve pazarı kurduk.



4-) Pazarı kurduktan sonra görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır. Pazar başlığının üzerine tıklayarak kendi pazarınıza bakabilirsiniz. Aynı şekilde diğer oyuncular da bu yazıya tıklayıp sizin pazarı açabilirler. Ve beğendiği itemleri çekebilirler. Onlar itemleri satın alınca para anında sizin envanterinize gelecektir.



Bu yazımızda oyuna yeni başlayanlar için pazar kurma nasıl yapılır onu anlattık. Umarız beğenirsiniz. İyi oyunlar bol ticaretler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

1 yorum: