Perşembe, Mayıs 21, 2020

Hareket Hızı Efsunu Ne İşe Yarar? Hangi İteme Gelir?

Metin2'nin en çok aranılan efsunlarından birisi hareket hızı efsunudur. Hareket hızı adı üstünde karakterin daha hızlı yürümesini, koşmasını sağlıyor. Şimdi hareket hızı efsunu ne işe yarar ve hangi itemlere gelebilir detaylıca onu anlatalım.

Metin2 Hareket Hızı Efsunu Ne İşe Yarar?




Metin2'de hareket hızı efsunu karakterin daha hızlı koşmasını sağlıyor. Yani adı üstünde çarımıza hareket hızı vermektedir. Gerçekten özellikle normal Metin2 TR sunucularında çok aranan bir efsundur. Özellikle metin ararken ve keserken hız oldukça önemlidir. Karakterimiz ne kadar hızlı hareket ederse o kadar çabuk kasılır diyebiliriz. Bu yüzden hareket hızı efsununu getirmeye özen gösterin.


Hareket hızı bir iteme maksimum %20 oranında gelmektedir. Yukarıdaki resimden de gördüğünüz gibi tahta küpede hareket hızı %20 efsunu mevcut. Dediğimiz gibi max +20 geliyor. Bu yüzden %20 efsunlu küpeler oldukça pahalıdır diyebiliriz. Örneğin yukarıdaki tahta küpe yeni açılan MedCezir sunucusunda 8-10 m arasında satılmaktadır. İlerleyen zamanlarda tabii ki en az 20-25 m edeceğini düşünüyoruz.

Kısacası hareket hızı efsunu karakterin hareket hızını arttırmaktadır. Peki hangi itemlere gelebiliyor şimdi onu yazalım.

Hareket Hızı Efsunu Hangi İtemlere Gelebilir?


Hareket hızı efsunu oyunda sadece Küpelere gelebilmektedir. Yani bunun dışındaki silahlara, kolyelere, kasklara, kalkanlara vb. itemlere hareket hızı efsunu gelemiyor. Sadece küpe itemlerine gelmektedir.

Mesela tahta küpeye, abanoz küpeye, gümüş küpeye vb. küpelere hareket hızı efsunu getirebilirsiniz. Bunun dışındaki item sınıflarına gelemiyor. %20 hareket hızlı efsunu olan bir küpe görürseniz ve ucuza bulursanız direkt almanızı tavsiye ederiz. Çünkü maksimum %20 geliyor.

Ayrıca hareket hızlı efsunu olan küpe ile birlikte Ata binerseniz hızınız daha çok artar. Yani bu efsunlu itemi taktığınızda ata bindiğinizde efsunun etkisi hala geçerli olur. Efsun iptal olmaz. İtem takılıysa her türlü etkilidir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder