Cumartesi, Mayıs 09, 2020

Metin2 At Madalyonu Nereden Düşer? Ne İşe Yarar?



At madalyonu oyunda atlar için gerekli olan bir itemdir. Şimdi ne işe yaradığınız ve nereden düştüğünü detaylıca gösterelim.

Metin2 At Madalyonu Ne İşe Yarar?


Metin2 oyununda At Madalyonu itemi ata binmek için gerekli olan bir malzemedir. Seyis'ten at alabilmek için bu madalyona ihtiyaç vardır. Ayrıca at görevi toplamda 30 görevden oluşuyor. Ve bu at görevi için her görev başına Seyis 1 adet at madalyonu istiyor. Yani bunun için at madalyonu oldukça önemlidir diyebiliriz. Eğer EP ile binek satın almayacaksanız oyunun verdiği atı kullanabilir ve atınızı geliştirebilirsiniz.

At madalyonunun tanesi genellikle 300-400 k civarında değişiyor. Yani CH1'de veya CH2'de pazarlardan ucuz fiyatlara at madalyonu satın alabilirsiniz.

Ek olarak şunu da belirtelim at görevlerini seviye 25'ten sonra yapabiliyorsunuz. Her görevde Seyis NPC'sine 1 tane at madalyonu vermeniz zorunludur.


Metin2 At Madalyonu Nereden Düşer?


At madalyonu maymun zindanlarında düşmektedir. Maymun zindanlarındaki tüm canavarlardan at madalyonu çıkartabilirsiniz. Yani zayıf maymun general, zayıf maymun savaşçısı, güçlü maymun asker, güçlü maymun atıcı vb. tüm maymun isimlerindeki canavarlarından at madalyonu düşürebilirsiniz.

Oyunda 3 çeşit maymun zindanı bulunuyor. Başlangıç, normal ve zor maymun zindanlarına gidip slotları keserek at madalyonu düşürebilirsiniz. Maymun zindanları ve yerleri aşağıdaki gibidir:

  • Hasun Dong (Maymun Zindanı Başlangıç) ==> 2. köyde bulunur.
  • Jungsun Dong (Maymun Zindanı Normal) ==> Yongbi Çölünden giriş yapabilirsiniz. Çölde sağ altta bulunur.
  • Sangsun Dong (Maymun Zindanı Uzman) ==> Girişi çölün ortasındadır. Yongbi Çölünün orta kısmından buraya giriş yapabilirsiniz.

Bu maymun zindanlarına giderek at madalyonu çıkartabilirsiniz. Bunlardan en kolayı 2. köyde bulunan başlangıç maymun zindanıdır.

Kısacası maymun zindanlarındaki tüm slotlardan at madalyonu çıkartabilirsiniz. İyi kasılmalar bol düşürmeler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder