Perşembe, Mayıs 21, 2020

Metin2 Görünmezlik (Kaçağın) Pelerini Ne İşe Yarar? Nereden Çıkar?

Metin2'de bazı eşyaların ne işe yaradıkları fazla kişi tarafından bilinmiyor. Bunlardan birisi ise eski adıyla "Kaçağın Pelerini" yeni adıyla "Görünmezlik Pelerini" itemidir. Peki bu item ne işe yaramaktadır şimdi onu kısaca anlatalım.

Metin2 Görünmezlik (Kaçağın) Pelerini Ne İşe Yarar?





Metin2'de Görünmezlik Pelerini itemi derece puanınızı 4 saat boyunca saklamanızı sağlamaktadır. Yani bu itemi taktığınızda 4 saat boyunca kahraman, soylu, zalim vb. derece puanınız silinmiş olur. Herkes sizi normal tarafsız olarak görür.

İtemin eski adı "Kaçağın Pelerini" 'dir. Yeni adı ise "Görünmezlik Pelerini" 'dir. Yani ikisi de aynı anlama gelmektedir.

Bu itemi genelde ruh taşı ve bk okuyanlar takmaktadır. Mesela ruh taşı okuyunca derece puanınız otomatikman azalıyor. Eğer zen fasulyeniz yoksa haliyle zalim, kötü niyetli olarak gözükürsünüz. İşte bunun gözükmemesi için kaçağın pelerini veya diğer bir adıyla görünmezlik pelerini takabilirsiniz. Genelde herkes yere atıyor değersiz olduğu için. Pazarlarda 50-100 k civarında bulabilirsiniz.

Kısacası görünmezlik pelerini derece puanınızı gizlemeye yaramaktadır. Etkinliği 4 saattir. Sonrasında kaybolur. Ayrıca markete satarsanız 10k etmektedir. Yani Satıcı'ya gidip sattığınızda 10k para kazanırsınız.

Metin2 Görünmezlik (Kaçağın) Pelerini Nereden Çıkar?


Görünmezlik kaçağın pelerini genellikle balık tutarak kazanılır. Yani balık avından çıkabilen bir eşyadır. Kolay düşmektedir bu yüzden de fiyatı ucuzdur. Şimdi bu kaçağın pelerinleri nerelerden çıkar teker teker isimlerini sizlere iletelim:


  • Balık Avı (Olta ile balık tutarak kazanılabilir.)
  • Jeon-Un (90 levellik Metin)
  • Tu-Young (85 levellik Metin)
  • Buz Adam (65 levellik Sohan Dağında bulunan bir canavar.)
  • Setaou Lideri (90 levellik Sürgün Mağarasında bulunan bir canavar.)
  • Ayışığı Define Sandığı
  • Ork Reisi Sandığı (Ork Reisinden düşen sandık.)


Görünmezlik yani kaçağın pelerini bunların içinden düşmektedir. Düşürmek istemezseniz pazarlardan ucuz fiyattan satın alabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder