Çarşamba, Mayıs 20, 2020

Metin2 Yeni AyYıldız Sunucusu Hakkında Bilgiler | Server Detayları



Geçtiğimiz gün Metin2 TR'de AyYıldız adında yeni bir sunucu açılmıştır. Buna göre bu server son 2 ayda açılan 5. yeni sunucudur. Bu sunucunun da diğerleri gibi kalıcı olacağı söyleniyor.

Fakat yeni açılan AyYıldız sunucusu Özel bir sunucu olacaktır. Yani herkes direkt oyun ekranından giriş yapamayacak. Oyuna giriş için giriş koduna ihtiyaç duyulmaktadır. Giriş kodu ise Twitch veya Youtube yayıncılarından temin edilebilecektir.

Sunucu'da birbirinden güzel ve farklı etkinlikler olacaktır. Fakat şimdiden söyleyelim bu sunucu da oynayan kişi sayısı az olabilir. Çünkü kod özel temin edildiği için ve server da ÖZEL bir sunucu olduğu için diğer serverlara göre oyuncu sayısı az olur diye düşünüyoruz.

Şimdi gelelim GM'nin yaptığı açıklamaya:


Sevgili Oyuncular,
Bugünden itibaren sunucu seçiminde, normal yolla girilemeyen özel sunucuları bulacaksınız. Böyle bir sunucuda oynamak için bir giriş koduna ihtiyacınız var.
Böyle bir koda nasıl sahip olacaksınız? Çok kolay: Bölgenizdeki katılımcı partnerlerimizi Twitch ya da Youtube'da bulun. Bunlardan giriş verilerini alabilir, ardından bunlarla birlikte Metin2'deki yeni bir sunucuda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
İyi eğlenceler dileriz!
Not: Sunucu hakkındaki bir çok özel etkinlikleri, hediye paketlerini ve geçerli olan özellikleri yayıncılardan öğrenebilirsiniz.

Metin2'nin resmi sitesinde forumda Admin'in yaptığı açıklama bu şekildedir. Yani gördüğünüz gibi yeni server ÖZEL olacaktır ve bu SV'ye özel bir kod ile giriş sağlanacaktır.

AYYILDIZ sunucusuna giriş yapmak için kod almanız gerekiyor. Bu kodu ise Metin2 yayıncılarından isteyebilirsiniz. Youtube'da veya Twitch sitelerinde yayınları izleyerek canlı yayından kod isteyebilirsiniz. O yayıncılar da özel kodu mail olarak size iletirler.


  • NOT = Yeni AYYILDIZ sunucusunda oynamak ve ücretsiz kod almak için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.


Dediğimiz gibi server özeldir ve sadece kod ile girilmektedir. Bu sayede bir nebze hilecilerin önüne de geçilmiş oldu diyebiliriz. Ama kodla giriş yapıldığı için bu sefer de oyuncu sayısı az olur. Haliyle ticaret vs. de az olur diyebiliriz.

Bu arada bazı siteler Ayyıldız sunucusuna giren kodlu çar satışı yapıyor. Bu kişiler bazen dolandırıcı olabiliyor. Bu bakımdan güvenilir sitelerden ticaret yapınız. Kod satın almanızı önermeyiz. Bunun yerine yayıncıları izleyerek kodu ücretsiz alabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder