Cuma, Mayıs 29, 2020

Metin2 EXP Bonus Şansı Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2'nin belki de en değerli efsunlarından birisi EXP Bonus Şansı efsunudur. Çünkü bu efsun oyunda hızlı level kasmak isteyenler için en gerekli efsundur. Şimdi bu efsun ne işe yarıyor ve hangi itemlere gelebilir kısaca onu anlatalım.

EXP Bonus Şansı Efsunu Ne İşe Yarar?




Metin2'de EXP bonus şansı efsunu alınan exp oranını arttırmaktadır. Yani exp bonus şansı efsunu daha fazla exp almanızı ve daha hızlı kasılmanızı yani daha hızlı level atlamanızı sağlamaktadır. Eğer hızlı şekilde level atlamak istiyorsanız %20 EXP bonus şansı veren itemler takmanızı tavsiye ederiz.

Exp bonus şansı bir iteme maksimum %20 oranında gelmektedir. Bu da aldığınız expi %20 daha fazla almanızı sağlamaktadır. 3 farklı iteme %20 oranında exp bonus şansı efsunu getirirseniz toplamda %60 exp bonus efsununuz olur. Bu sayede de hızlı şekilde level atlamış olursunuz.

EXP Bonus Şansı Efsunu Hangi İtemlere Gelebilir?


Metin2'de exp bonus şansı efsunu oyunda sadece 3 iteme gelebilmektedir. Bunlar ayakkabılar, kolyeler ve kalkanlardır. Yani exp bonus şansı efsunu sadece kalkanlara, kolyelere ve ayakkabılara gelebiliyor. Bunlar dışındaki silahlara, zırhlara vb. itemlere gelmemektedir.

EXP bonus şansı maksimum %20 oranında geliyor. Mesela şahin kalkana, beşgen kalkana vb. kalkanlara %20 exp bonus şansı gelebilir. Aynı şekilde tahta ayakkabı, altın bezeli ayakkabılara da gelebiliyor. Son olarak abanoz kolye, cennet kolye vb. kolyelere de exp bonus efsunu gelebilmektedir.

Bazı itemlerde ise exp bonus efsunu kendiliğinden yer almaktadır. Mesela "Yeşim Taşı Ayakkabı" iteminde exp bonus şansı efsunu kendiliğinden mevcuttur. Bu itemin +8'inde ve +9'unda %5 exp bonus şansı vardır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder