Salı, Mayıs 26, 2020

Metin2'de Envanter Açmak İçin Kısayol Tuşu Hangisidir? Nasıl Açılır?

Metin2'de bir çok kısayol tuşu bulunmaktadır. Bu kısayol tuşları ile oyuncular oyun içinde daha hızlı işlemler yapabiliyor. Bunlardan birisi de envanteri açma kısayoludur.

Envanter Açmak İçin Kısayol Tuşu Hangisidir?






Metin2'de envanteri açmak için "I" harfini kullanabilirsiniz. Yani I (Irmak'ın I'sı) kısayol tuşu ile direkt olarak envanteri açabilirsiniz. Veya yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi oyunun en sağ alt tarafından sandık sembolüne tıklayarak envanterinizi açabilirsiniz. Ama aynı şekilde klavyeden de I harfine bastığınızda hızlı şekilde envanteri açmış olursunuz.



Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi I harfine basarsanız envanteri açmış olursunuz. Bu arada klavyede neden I harfi envanteri açıyor onu da anlatalım. Çünkü envanterin ingilizcesi "Inventory" demektir. Yani invertory'nin baş harfi i daha doğrusu ı oluyor. Haliyle oyun ingilizce alt tabanlı yapılmış olduğundan her online oyunda olduğu gibi Metin2'de de I harfi envanteri açmaktadır.

Kısacası: Dediğimiz gibi envanteri ister I harfi ile açın isterseniz de sağ alttaki sandık (envanter) butonuna tıklayarak açın.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder