Cuma, Mayıs 08, 2020

Metin2 Lucy'nin Yüzüğü Ne İşe Yarar? Nereden Düşer?



Metin2 oyununda çoğu kişinin ne işe yaradığınız bilmediği bir item var. Onun adı "Lucy'nin Yüzüğü" 'dür. Şimdi bu yüzük ne işe yarıyor ve nereden düşüyor hep birlikte öğrenelim.


Lucy'nin Yüzüğü Ne İşe Yarar?


Metin2'de karakterin derecesi ekside iken diğer oyuncular tarafından öldürüldüğünde yere item düşürme riski vardır. Daha doğrusu 50 seviye ve yukarısı oyuncular için eğer derecesi eksilerdeyse yani zalim, agresif vb. ise ve ölürse envanterinden veya üzerinde giydiği itemlerden yere düşme olasılığı vardır. İşte bu ihtimali ortadan kaldırmak için Lucy'nin Yüzüğü itemi gereklidir. Yani yere item düşürmek istemiyorsanız Lucy'nin Yüzüğü itemini takmanız gerekiyor.

Kısacası Lucy'nin Yüzüğü savaşta eşya kaybını önlemektedir. Eğer yüzük takılıysa eşya yerine yüzük düşer. Eğer değerli itemleriniz varsa ve riske girmek istemiyorsanız bu yüzüğü takmanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca yüzüğün süresi 4 saattir. Yani 4 saat boyunca takabilirsiniz ardından kaybolur. Ek olarak dilerseniz kullanmadan 10k değerinde NPC'ye satabilirsiniz.

Lucy'nin Yüzüğü Nereden Düşer?


Lucy'nin yüzüğünü öncelikle balık tutarak kazanabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki canavarlardan düşebiliyor:

  • Yeraltı Buz Aslanı
  • Kızgın Hastalıklı Lider
  • Setaou Lideri
  • Setaou Savaşçısı

Bu 4 canavardan lucy yüzüğü çıkartabilirsiniz. Ek olarak bazı sandıkların içerisinden de bu yüzük çıkabiliyor. O sandıklar ise aşağıdaki gibidir:

  • Ayışığı Define Sandığı
  • Sarı Abanoz Sandık
  • Altın Define Sandığı
  • Gümüş Define Sandığı+
  • Altıgen Hediye Paketi

Bu sandıkları kırdırdığınızda da aynı şekilde lucy nin yüzüğü eşyasını kazabilirsiniz. Dediğimiz gibi ister kullanın isterseniz de 10k karşılığında satıcıya satın. İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

2 yorum:

  1. ZALIM OLDUĞUMUZ TAKDİRDE YUZUĞUN BERABERİNDE İTEMDE DÜŞME RİSKİ VAR DİYORLAR DOĞRUMUDUR BİLGİSİ OLAN?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hocam zalim olsanız da bu item engelliyor diye biliyorum. Aslında resmi sitede item yerine bu yüzüğün düştüğü yazıyor. Fakat bazı sayfalarda da item düşürme oranını düşürüyor yazıyor. Yani bu yüzüğü taksanız da %100 şeklinde önlem sağlamıyor diye yazıyor. Ama büyük oranda resmi sitenin de dediği gibi zalim de olsanız item yerine bu yüzük düşer diye biliyorum.

      Sil