Salı, Mayıs 12, 2020

Metin2 Bayılma Şansı (Sersemletme Şansı) Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2'nin en değerli efsunlarından biri olarak kabul edilen efsun "Bayılma Şansı" efsunudur. Eski adı "Sersemletme Şansı" efsunudur. Fakat güncellemeyle birlikte artık adı bayılma şansı olarak geçiyor. Peki bu efsun ne işe yarıyor şimdi onu anlatalım.

Bayılma Şansı (Sersemletme Şansı) Efsunu Ne İşe Yarar?




Metin2'de bayılma şansı yani sersemletme şansı efsunu rakipleri veya canavarları 2-3 saniyeliğine bayıltmaya yaramaktadır. Yani bu efsun rakiplerin veya slotların 2-3 saniye sersemlemesine fayda sağlıyor. Sersemlik veya bayıltma alan rakipler 2-3 saniye hiç pot basamıyor, skill kullanamıyor ve hareket edemiyor. Aynı şekilde canavarlar da öyle diyebiliriz. Bu bakımdan bu efsun çok değerlidir.

VS atıldığında bu efsunun etkisini önlemek için rakiplerin sersemlik karşısında bağışıklıklı kalkan takması gerekmektedir. Eğer rakiplerinizin bu efsunlu kalkanı sersemleyebilir ve bu da sizin pvp de kazanma oranınızı arttırır.

NOT = Dediğimiz gibi arkadaşlar eğer sersemlik karşısında bağışıklık efsunlu bir kalkana sahipseniz hiç bir slottan ve karakterden sersemlik yemezsiniz.

Kısacası; bayılma şansı efsunu rakiplerin 2-3 saniyeliğine sersemlemesini sağlıyor. Bu sırada rakipler size hiç vuramıyor ve hasar veremiyor. Haliyle çok değerli bir efsundur diyebiliriz. Üstelik sadece pvp'lerde değil farm yaparken çarı kasarken de slotların sersem yemesini sağlayabilir. Bu da daha hızlı kasılmanızı ve ölmemenizi sağlıyor.

Bayılma Şansı Efsunu Hangi İtemlere ve Maksimum % Kaç Gelir?


Bayılma şansı efsunu oyunda sadece kolyelere, ayakkabılara ve silahlara gelebilmektedir. Bu efsun maksimum %8 oranında gelebiliyor. Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi Kargı silahında %8 bayılma şansı efsunu mevcut. Gerçekten çok değerli bir efsundur diyebiliriz. Bu efsunun eski ismi sersemletme şansıdır. Yani ikisi de aynı anlama gelmektedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder