Pazar, Mayıs 03, 2020

Metin2 Altın Yüzük Ne İşe Yarar? Nereden Düşer?



Metin2'de bazı itemlerin ne işe yaradığını çoğu kişi bilmemektedir. Bu itemlerden birisi de "Altın Yüzük" itemidir. Peki bu yüzün ne işe yarıyor şimdi kısaca inceleyelim.


Metin2'de Altın Yüzük Ne İşe Yarar?


Metin2 oyununda altın yüzük itemi Metin2 TR sunucularında bir işe yaramamaktadır. Fakat yaptığımız araştırmaya göre Altın Yüzük diğer ülkelerdeki sunucularda (Avrupa'da vs.) karşılıklı duygu işlevlerini gerçekleştirmek için gerekli olan bir itemdir. Ayrıca her kılavuz yetenek skill seviyesini 1 seviye arttırmaya yarıyor. Ayrıca oyundaki evli olduğunuz kişinin yani eşinizin 1 skilini almanızı sağlıyor. Bazı kaynaklara göre ise delici ve kritik vuruş şansını 2 katına çıkardığı yazıyor. Ek olarak Altın Yüzük, oyunda bk değilde kılavuz okurken bekleme süresini azaltıyor. Normalde bk okurken 1 gün beklemek gerekiyor. Ama altın yüzükte bekleme süresi azalıyor diyebiliriz. Fakat tüm bunlar dediğimiz gibi Avrupa gibi sunucularda mevcuttur, maalesef TR serverlarında aktif değildir.

Yani ülkemizdeki sunucularda altın yüzük itemi hiç bir işe yaramamaktadır. Sadece NPC'ye 10k para karşılığında satabilirsiniz.

Altın Yüzük Nereden Düşer?


Metin2'de altın yüzük itemi Balık Avı etkinliğinde ve balık tutarken elde ediliyor. Yani olta ile balık tuttuğunuzda sudak, istiridye, inci vb. şeyler kazanabildiğiniz gibi Altın Yüzük itemi de kazanabilirsiniz. Kısacası balık tuttuğunuzda envanterinize altın yüzük gelmiş olabilir. Ayrıca altın yüzük oyundaki bazı sandıkların içerisinden de çıkıyor. Bu sandıklar şu şekildedir:


  • Gizemli Sandık
  • Altın Define Sandığı
  • Ork Reisi Sandığı
  • Gümüş Define Sandığı


Bu 4 sandığın içinden de altın yüzük çıkabilmektedir.

Dediğimiz gibi altın yüzük TR sunucularında bir işe yaramıyor. Yani çöp itemdir. Ama Satıcı'da 10k'ya satabilirsiniz. Sonuçta 10k da az para değil. Yere atacağınıza satıcıya satın kara geçersiniz. Teşekkürler iyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder